Beşiktaş'ta koronaya yakalanan futbolcu kim? BJk'lı hangi futbolcu koronalı çıktı?

Beşiktaş'ta koronaya yakalanan futbolcu kim? sorusu tüm beşiktaşlılar tarafından merak ediliyor. Antrenmanlara başlayan ancak sosyal mesafeye uygun olarak çalışmalarına devam eden beşiktaş'ta bir futbolcu koronaya yakalandı. Peki beşiktaş'ta hangi futbolcu koronaya yakalandı? Korona olan futbolcu kim? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta koronaya yakalanan futbolcu kim?  Beşiktaş'ta bir futbolcu koronaya yakalandı haberi gündeme bomba gibi düştü. Antrenmanlara geçtiğim günlerde nevzat demir tesislerinse başlayan beşiktaş sosyal mesafeye uygun çalışmalarını sürdürüyor. Bugün yapılan testlerde beşiktaş'ta bir futbolcu koronaya yakalandı. Peki beşiktaş'ta hangi futbolcu koronaya yakalandı? İşte yanıtı...


BEŞİKTAŞ KORONA OLAN FUTBOLCU KİM?

1 aylık aranın ardından 20 Nisan'da sahaya inen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, test sonuçlarının açıklanmasıyla yıkıldı. Testlerin sonucuna göre; hangi futbolcuda korona virüs tespit edildiği açıklanmadı.

ANTRENMAN İPTAL EDİLDİ

Öte yandan siyah-beyazlılarda 1 futbolcu ve 1 personelin corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından 11 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan antrenman iptal edildi.

TESTLERİN SONUCU AÇIKLANDI!

Teknik heyet, futbolcular, destek ekibi ve takımla temas kurması muhtemel personele yapılan testlerin sonucu açıklandı. Test sonuçlarına göre, 1 futbolcu ve 1 çalışanın testi pozitif çıktı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

8 Mayıs Cuma günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler neticesinde, bir futbolcumuz ile bir çalışanımızda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.

Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile çalışanımızın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.

Beşiktaş'ta koronaya yakalanan futbolcu kim? BJk'lı hangi futbolcu koronalı çıktı? ile ilgili etiketler Beşiktaş BJK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.