Beşiktaş'ta gerçekleri söyleyen biri var: Cumhur İttifakı adayı Serkan Toper'den dikkat çeken kampanya

Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Av. Serkan Toper'in yürüttüğü seçim kampanyası dikkat çekti. Farklı tarzıyla gündem olan Toper, semt pazarına giderek Beşiktaş'ın içler acısı halini gözler önüne serdi. 

Beşiktaş Belediyesi Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayı Avukat Serkan Toper'in yürüttüğü seçim kampanyasına vatandaşlar büyük destek veriyor. 

Farklı tarzıyla gündem olan Toper, semt pazarına giderek Beşiktaş'ın içler acısı halini gözler önüne serdi. 333

"RANTINA DEĞİL SEMTİNE ODAKLANACAK BİRİ VAR"

"Beşiktaş Cumartesi Pazarı; semtin kültürüne, dokusuna uyumsuz, vizyondan, estetikten yoksun bir halde kendi kaderine terkedilmiştir." diyen Toper, "Beşiktaş’a hak ettiği hizmeti sunacak, rantına değil semtine odaklanacak biri var" ifadelerini kullandı. 

GENÇLERDEN SERKAN TOPER'E YOĞUN İLGİ

Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Av. Serkan Toper geçtiğimiz günlerde bir kafede gençler ile bir araya geldi. 

Beşiktaş'ta gerçekleri söyleyen biri var: Cumhur İttifakı adayı Serkan Toper'den dikkat çeken kampanya

Yoğun ilgi ile karşılanan Toper, gençlerle sohbet etti. Beşiktaşlı gençler Toper'e sosyal aktivitelerin azlığından, otopark sorunundan, spor faaliyetleri yapabilecekleri yerlerinin olmaması gibi konularda şikayetlerini iletti.

Beşiktaş'ta gerçekleri söyleyen biri var: Cumhur İttifakı adayı Serkan Toper'den dikkat çeken kampanya ile ilgili etiketler Cumhur İttifakı MHP AK Parti Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.