Beşiktaş'ta Gedson Fernandes Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası konuştu: Gol attığım için çok mutluyum...

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar deplasmanda rakibini Gedson Fernandes'in golüyle 1-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu maç sonu galibiyeti değerlendirdi.

Süper Lig'in 1. haftasında Beşiktaş deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golü kaydeden Portekizli Gedson Fernandes karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

''GOL ATTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM''

Gedson Fernandes: "Sezonun ilk maçı, ilk galibiyet. Gol attığım için çok mutluyum. Önümüzde çok fazla maç var onlara odaklanmalıyız. Normalden daha düşük bir tempoda oynadık. İlk maç olması etkili olabilir. Çok fazla maç oynuyoruz ama Beşiktaş taraftarına alıştırdığı o hızlı oyunu oynayacak kapasiteye sahip. Daha oynayacağımız çok maçımız var. Bundan sonraki maçlarda bu üst seviye oyunu göstereceğimizi biliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası konuştu: Gol attığım için çok mutluyum... ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.