Beşiktaş'ta Cyle Larin ve Aboubakar neden yok?

Lider Beşiktaş’ta Kayserispor maçı öncesinde Cyle Larin ve Atiba şoku yaşanıyor. Sakatlıkları bulunan iki oyuncunun kadrodan çıkarılması sonrasında forvet hattında kimin oynayacağı şimdiden merak ediliyor. Peki, Cyle Larin ve Aboubakar neden yok?

Süper Lig’de zirvede yer alan ancak oynadığı son iki maçta rakiplerine 4 puan bırakan Beşiktaş’ta dikkatler Kayserispor maçına çevrildi. Ancak siyah beyazlılarda sakat oyuncuların fazla oluşu yönetimi ve aynı zamanda Sergen Yalçın’ı da kara kara düşündürmeye başladı.

Geçen hafta Sivasspor ile oynanan deplasman maçında Vincent Aboubakar ve Cyle Larin sakatlık yaşamıştı. Kanadalı yıldızın durumu hakkında Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Clyle Larin'in Sivasspor ile oynanan karşılaşmada yaşadığı yaralanma sonrasında gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sağ uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.” ifadelerine yer verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş'ta Cyle Larin ve Aboubakar neden yok?

BEŞİKTAŞ’TA ABOUBAKAR VE ATİBA’DA YOK

Beşiktaş bunların yanı sıra Cyle Larin’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Vincent Aboubakar ve Atiba’dan da Kayserispor maçında yararlanamayacak.

Sergen Yalçın'ın göreve gelmesi sonrasında adeta yeniden doğan Cyle Larin, bu sezon Süper Lig'de 33 karşılaşmada görev alarak rakip ağları 15 kez havalandırdı ve 4 defa da asist yaptı. 26 yaşındaki oyuncu tüm kulvarlarda ise 39 maçta 19 gol ve dört asistlik bir performans ortaya koydu.

Beşiktaş'ta Cyle Larin ve Aboubakar neden yok? - Resim : 2

Cyle Larin, 2017/2018 sezonunun devre arasında ABD MLS takımlarından Orlando City'den 1.85 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.

Beşiktaş'ta Cyle Larin ve Aboubakar neden yok? ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Atiba Aboubakar cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.