Beşiktaşlı futbolculardan Tayyip Talha Sanuç'a destek!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş sahasında Bitexen Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Siyah-Beyazlı futbolcular maç sonu Fenerbahçe maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Tayyip Talha Sanuç’un formasını açarak genç oyuncuya destek oldu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Bitexen Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Siyah-Beyazlı oyuncular, geçen hafta deplasmanda 4-2 kazanılan Fenerbahçe müsabakasında sakatlanan ve yaklaşık 6 ay formasından uzak kalacak Tayyip Talha Sanuç için şık bir harekette bulundu.

Beşiktaşlı futbolcular, tribünleri selamladıkları sırada 23 yaşındaki savunmacının formasını açtı. Siyah-Beyazlı taraftarlar da bunun ardından alkışlarla Tayyip Talha'ya moral verdi.

 

Beşiktaşlı futbolculardan Tayyip Talha Sanuç'a destek! ile ilgili etiketler Beşiktaş Giresunspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.