Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için son iddia The Atlethic'ten geldi: Sabri Lamouchi

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın istifası sonrası teknik direktör arayışları sürüyor. Siyah beyazlılar için ortaya çıkan son haberlerde sürpriz bir isim gündeme geldi. Beşiktaş'ın gündeminde Sabri Lamouchi'nin yer aldığı öğrenildi. 50 yaşındaki teknik adamın siyah beyazlıların yıldız isimlerini tanıması nedeniyle öne çıktığı belirtilirken son sözü yönetim kurulu verecek.

Sergen Yalçın'ın istifasının ardından yeni teknik direktör arayan Beşiktaş için sürpriz bir isim gündeme geldi.

The Athletic'te yer alan habere göre; siyah-beyazlılarda teknik direktörlük için Sabri Lamouchi'nin de ön sıradaki adaylardan biri olduğu belirtildi.

Medyada yer alan haberde; Lamouchi'nin birkaç dil bilmesi, Beşiktaş'taki futbolcular Valentin Rosier, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic, Georges-Kevin Nkoudou'yu tanıması nedeniyle yönetimi etkilediği aktarıldı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için son iddia The Atlethic'ten geldi: Sabri Lamouchi

Kariyerinde Fildişi Sahili, El Jaish, Rennes, Nottingham Forest gibi takımlarda görev yapan 50 yaşındaki Lamouchi, son olarak Al Duhail SC'de çalıştı ve Ağustos 2021'de görevinden ayrıldı

YÖNETİM KURULU BÜGÜN TOPLANACAK

The Athletic'te yer alan habere göre Sabri Lamouchi ile birlikte Beşiktaş'ın listesinde 3 isim daha bulunuyor. Bu isimler arasında en güçlü adayın Sabri Lamouchi olduğu iddia edildi. Haberde Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki saatlerde toplanarak Sabri Lamouchi ve diğer adaylar hakkında son karara varması bekleniyor.

Beşiktaş yönetiminin yerli ve yabancı teknik direktör konusunda henüz net bir karara varamadığı; yönetim kurulu toplantısının ardından kesin kararın açıklanacağı belirtildi. Lamouchi'nin kariyerinin Beşiktaş yönetimi tarafından oldukça etkileyici olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için son iddia The Atlethic'ten geldi: Sabri Lamouchi - Resim : 2

50 yaşındaki teknik adamın hücum futbolu felsefesine sahip olduğu ve yıldız isimler ile zorlu ortamları yönetmeye aşina olduğu belirtildi. Beşiktaş yönetiminin bu özellikleri sayesinde Sabri Lamouchi'yi takımın başına geçirmek istediği ifade edildi.

BRUNO PINHEIRO'DAN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ta Sabri Lamouchi'nin dışında yabancı teknik direktör adaylarından Bruno Pinheiro da ön plana çıkan isimlerden... Portekiz ligi ekiplerinden Estoril'i çalıştıran 45 yaşındaki teknik adam, Belenenses maçının ardından yaptığı Beşiktaş açıklamasında "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama ben Estroil'de mutluyum." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için son iddia The Atlethic'ten geldi: Sabri Lamouchi ile ilgili etiketler Beşiktaş teknik direktör Sabri Lamouchi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.