Beşiktaş'ın yeni bombası Jesus Navas kimdir?

Manchester City'nin İspanyol yıldızı Jesus Navas'ın bonservissiz olarak Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.

Manchester City'nin İspanyol yıldızı Jesus Navas'ın bonservissiz olarak Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi. Beyaz Tv'nin haberine göre İspanyol yıldız Jesus Navas sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'la anlaşmaya vardığını açıkladı.

Beşiktaş'ın Jesus Navas'ı bonservis bedeli olmadan 2+1 yıllığına renklerine bağladığını ifade edilirken yıldız futbolcuya senelik 3,4 milyon euro verileceği belirtildi.

JESUS_NAVAS_KIIMDIIR_KACI_YASIIDA_OYNADIGII_MEVKIIS_NE_BESIIIKTASI

Jesus Navas, adının transfer dedikodularına karışması nedeniyle futbolla ilgili birçok kişi tarafından sorgulanmaya başlandı. İspanya Milli Takımı'nda da forma giyen başarılı kanat oyuncusu, Manchester City'den sezon sonunda ayrılacak. Peki, Jesus Navas kimdir, kaç yaşında ve mevkisi nedir?

JESUS NAVAS KİMDİR?
21 Kasım 1985'de İspanya Los Palacios'da dünyaya gelen Jesus Navas, kariyerine Sevilla'nın altyapısında başlamıştır. 2003-04 sezonunda Sevilla'nın paf takımında 32 maça çıkan ve 3 gol atmayı başaran Navas, A takımın dikkatini çekmiştir. 2005 yılında A takımına yükselen Jesus Navas, beklentilerin ötesinde bir performans sergileyerek 2013 yılında Manchester City'nin dikkatini çekmiş ve o yıl transfer olmuştur. Manchester City ile 5 yıllık kontrat imzalayan Jesus Navas, 2016/2017 sezon sonunda 5 yıldır forma giydiği takımdan ayrılacak. Sağ kanat ve forvet mevkierinde forma giyen Navas, yeni sezonda yeni takımıyla sahada olacak.

Beşiktaş'ın yeni bombası Jesus Navas kimdir? ile ilgili etiketler jesus navas kimdir kaç yaşında mevkisi bonservis bedeli
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.