Beşiktaş transferin son gününde bombayı patlattı! Kartal'ın yeni 10 numarası Ernest Muci: Resmen açıklandı...

Beşiktaş transferin son gününde transfer bombasını patlattı. Siyah beyazlı ekip, Legia Varşova'dan 10 numara Ernest Muci'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş transfer döneminin kapanmasına saatler kala, Polonya'nın Legia Varşovatakımında forma giyen 22 yaşındaki Arnavut orta saha oyuncusu Ernest Muci'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

34 MAÇTA 9 GOL, 2 ASİST

Muci bu sezon 34 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırırken, 2 defa da asist yaptı.

Beşiktaş transferin son gününde bombayı patlattı! Kartal'ın yeni 10 numarası Ernest Muci: Resmen açıklandı...

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel İstanbul'a gelir gelmez yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'a ve ülkemize hoş geldi. Çok uğraştık ama sonucu iyi oldu. Hayırlı olsun. Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ve PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye çok teşekkür ederim. İnşallah Beşiktaş'ımıza çok katkı sağlayacak bir oyuncu aldık. Her şey çok güzel olacak. Kendisi de çok mutlu olacak" ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Ernest Muçi ise, "Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Statta taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Arkadaşlarımla ve hocamızla tanışmak istiyorum. Beşiktaş için elimden gelenin en iyisibni yapacağım" dedi.

Siyah beyazlılar, Arnavut 10 numaranın transferini sosyal medya hesabından yaptığı bu video paylaşımla da duyurdu:

Beşiktaş transferin son gününde bombayı patlattı! Kartal'ın yeni 10 numarası Ernest Muci: Resmen açıklandı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.