Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Partizan-Beşiktaş maçı saat kaçta?

Beşiktaş'ın maçının hangi kanalda yayınlanacağı taraftarlar tarafından araştırılıyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda siyah beyazlı ekip Partizan ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan temsilcisi Partizan ile eşleşen Beşiktaş'ın maçının ne zaman olacağı ise diğer bir merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki Beşiktaş'ın maçı hangi kanalda yayınlanacak? Partizan - Beşiktaş maçı saat kaçta? Beşiktaş maçı ne zaman? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın maçı hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş,UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sırbistan'ın güçlü temsilcisi Partizan ile karşılaşacak. Maça kısa bir süre kala taraftalar araştırmaya başladılar. Beşiktaş maçının hangi kanalda oynanacağı ve ne zaman olacağı merak ediliyor. Peki Beşiktaş'ın maçı hangi kanalda yayınlanacak? Partizan - Beşiktaş maçı saat kaçta? Beşiktaş maçı ne zaman? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Partizan-Beşiktaş maçı saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Beşiktaş, play-off turunda Sırbistan'ın güçlü temsilcisi Partizan ile karşılaşacak. Partizan-Beşiktaş ilk maçının yayın haklarını henüz herhangi bir TV kanalı satın almadı.

Beşiktaş'ın bir önceki turda Linz'le oynadığı maçta da herhangi bir yayıncı bulunmuyordu fakat son anda TRT maçın yayın haklarını satın alıp mücadeleyi canlı yayınlamıştı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda LASK Linz'i eleyerek play-off turuna yükselen Beşiktaş, Nordsjaelland’ı eleyen Sırbistan temsilcisi Partizan ile eşleşti.

23 Ağustos Perşembe günü saat 21:30'da başlayacak kritik karşılaşma FK Partizan Stadyumu'nda oynanacak.

PARTİZAN - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Avrupa'daki 209. maçına çıkacak olan Beşiktaş'ın rakibi Sırbistan'ın en köklü takımlarından Partizan. Gruplara kalma mücadelesi verilecek olan ilk maçta Beşiktaş tur için avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Partizan - Beşiktaş maçını Türkiye'den yayınlayacak kanal henüz belli değil. Bu maçı yayınlayacak ulusal kanallar ise şöyle;

Bosna Hersek - Arena Sport BIH, Arena Sport 1
Hırvatistan - Arena Sport 1
Makedonya - Arena Sport 1 Serbia
Karadağ - Arena Sport 1 Serbia, Arena Sport 1
Sırbistan - Arena Sport 1 Serbia, Arena Sport 1

PARTİZAN BEŞİKTAŞ MAÇINA SLOVAK HAKEM

Beşiktaş'ın, Partizan deplasmanında oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında, Slovak hakem Ivan Kruzliak görev alacak. UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kruzliak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Tomas Somolani ve Branislav Hancko üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Filip Glova olacak. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Partizan Stadı'nda yapılacak karşılaşma, 23 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.30'da başlayacak.

 BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılında İstanbul'da kurulan spor kulübüdür. Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kurulan kulüp, 26 Ocak 1911 tarihinde Beyoğlu Mutasarrıfı Muhittin Bey'in teşvikiyle Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü, adıyla tescil edilen ilk Türk spor kulübü oldu.[1] Daha çok futbol şubesiyle tanınan kulüp, Türkiye'de futbolun profesyonelleşmesinden sonra şampiyon olma başarısı gösteren 5 kulüpten birisidir. Kulübün genel başkanı Fikret Orman'dır.

Beşiktaş, güncel olarak futbol (erkek ve kadınlarda), basketbol (erkek ve kadınlarda), voleybol (erkekler ve kadınlarda) ve hentbol dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir. Bu dalların yanında atletizm, bedensel engelliler, boks, briç, güreş, jimnastik, kürek, masa tenisi, satranç ve elektronik spor dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Beşiktaş Futbol Takımı, şampiyon olan 5 takımdan birisidir. Ayrıca, futbol takımı armasında yıldız olanb 4 Türk takımından biridir. Armasında Türk bayrağı amblemi taşıma hakkını elde etmiş az sayıda takımdan biridir.

Beşiktaş, kurulduğu 1933 yılından bu yana Türkiye Basketbol Ligi'nde toplam 2 defa şampiyon olmuştur. Bunun dışında 1'er kez 2. Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan takım, 2011-12 sezonunda EuroChallenge'ı kazanarak tarihinde ilk kez bir Avrupa şampiyonluğu elde etmiştir. Beşiktaş (kadın basketbol takımı), Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni toplamda 3 defa müzesine götürürken, 1 kez de Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda mutlu sona ulaşmıştır. 2003 yılında kurulan Beşiktaş (tekerlekli sandalye basketbol takımı) ise 2 kez Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'i kazanma başarısı gösterirken, 1 kez Andre Vergauwen Kupası ve 1 kez de Willi Brinkmann Kupası'nda şampiyonluk elde etmiştir. Faaliyetlerine 1961 yılında başlayan Beşiktaş (kadın voleybol takımı), 1'er kez Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Federasyon Kupası'nda şampiyon olmuştur. Kadınlar Voleybol Balkan Kupası'nda ise toplam 3 kez şampiyon olmuştur. 2013-14 sezonunda CEV Challenge Kupası'nda final oynama başarısı göstermiştir. 1986 yılında kurulan Beşiktaş (erkek voleybol takımı) ise İstanbul Erkekler Voleybol Ligi ve Federasyon Kupası'nda 1'er kez şampiyon olmuştur. 1986 yılında kurulan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, 10 kez ile Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'ni en çok kazanan takımdır. Bunun dışında 9 kez Türkiye Kupası ve 10 kez de Süper Kupa'da şampiyon olmuştur.

FK PARTİZAN

Fudbalski Klub Partizan, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ın futbol takımlarından biridir. 4 Ekim 1945'te kurulmuştur. Ezeli rakibi Crvena Zvezda'dır. Maçlarını Partizan Stadyumu'nda oynarlar. Takımı iç sahada oynadığı maçlarda ateşli bir taraftar grubu olan Grobari Jug destekler.

Partizan Futbol Kulübü, 4 Ekim 1945'te Yugoslavya-Partizan Spor Kulübü'nün futbol kolu olarak kuruldu. O günlerde Partizan adı altında 25 ayrı kulüp mücadele ediyordu. Daha sonradan Partizan bir futbol kulübü olarak Yugoslavya-Partizan'dan ayrıldı. Armanın içindeki yıldız zamanın Yugoslavyası'nın bayrağındaki yıldızdır. O da 1966 yılında dönemin Partizan takımı 18 kişilik Yugoslavya millî takım kadrosuna 15 futbolcu vermiş bunun 11i ilk 11de yer alması ve ülkeyi temsilen verilmiştir.

BAŞARILARI

Partizan Futbol Kulübü 20 kere lig şampiyonu oldu. Ayrıca 10 kere de Yugoslavya ve daha sonradan Sırbistan Kupası'nı müzesine götürdü. Partizan tam dört kere hem şampiyon ve hem de kupa galibi olmuştur ve ülkenin bu alanda kupa rekorunu halen elinde bulundurmaktadır.

1990 yılında UEFA Kupa Galipleri Kupasında çeyrek final oynadı.
1964 yılında Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı[1]
1966 yılında Şampiyonlar liginde final oynadı.[2]
4 kez UEFA Kupası'nda son 16'ya kalma başarısı gösterdi.
Partizan, Avrupa kupalarında çıktığı 147 maçta 60 galibiyet, 29 beraberlik ve 58 yenilgi aldı, 236 gol atıp, 205 golü kalesinde gördü.

Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Partizan-Beşiktaş maçı saat kaçta? ile ilgili etiketler Beşiktaş Partizan maçı ne zaman hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.