Beşiktaş-Göztepe maçı tekrarlanacak mı?

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programının sunucusu Ertem Şener, IFAB'ın TFF'ye Göztepe'nin kazandığı Beşiktaş maçında kural hatası olduğunu belirtip maçın 1-1'den tekrarlanmasını tavsiye ettiğini ileri sürdü. Sinan Engin ise elinde IFAB oyun kuralları kitapçığını sallayarak TFF'ye kuralı uygulayın maçı tekrar edin diye çağrıda bulundu. Kitapçığı alan Ahmet Çakar'ın tepkisi ise stüdyodakileri şoke etti...

Derin Futbol'da yine ilginç bir tartışma vardı. Tartışmanın bir tarafından Ertem Şener ile Sinan Engin diğer tarafından ise Ahmet Çakar bulunuyordu.

Tartışmanın sebebi ise Göztepe'nin kazandığı Beşiktaş maçıyla ilgili kural hatası iddialarıydı. 

Sinan Engin yanında getirdiği IFAB'a ait kitapçığı göstererek Göztepe maçında kural hatası olduğunu ve maçın tekrar edilmesi gerektiğini savundu. 

Beşiktaş-Göztepe maçı tekrarlanacak mı?

Bu sırada programın sunucusu Ertem Şener, IFAB'ın Türkiye Futbol Federasyonu'na karşılaşmada kural hatası bulunduğunu belirttiği ve maçın 1-1'den itibaren tekrar edilmesini tavsiye ettiğini ilere sürdü. 

Beşiktaş-Göztepe maçı tekrarlanacak mı? - Resim : 2

Sinan Engin'de bunun üzerine elindeki kitapçığı kameralara doğru sallayıp TFF'den kuralı uygulamasını ve maçı tekrar ettirmesini istedi. Göztepelilere de hata size karşı yapılsaydı sizin için de savunurdum dedi. 

Eski hakem Ahmet Çakar ise siyah beyazlıların abisi olarak nitelediği Şener ve Engin'i Beşiktaş şampiyonluk yarışında potaya girince Göztepe'den 3 puan almak için allem kullem etmekle suçladı. 

Beşiktaş-Göztepe maçı tekrarlanacak mı? - Resim : 3

Karşılaşmada kural hatası olmadığını söyleyen Ahmet Çakar, kitapçığı yazanların eski hakemler olduğunu, kendisinin de eski bir hakem olduğunu belirttikten sonra "Kural hatası yok. Göztepe'yi size yedirmem" dedi. 

Bunun üzerine Sinan Engin'de bunun üzerine Çakar'a "o zaman sende eski hakem değil, Kırkpınar başpehlivanısın" ifadesini kullandı. 

Beşiktaş-Göztepe maçı tekrarlanacak mı? - Resim : 4

Abdülkerim Durmaz'ın destek verdiği Ahmet Çakar Şener ve Engin'in şaşkın bakışları arasında kitapçığı alıp yere fırlattı. Tepkiler üzerine "özür dileyen" Çakar eline tekrar aldığı kitapçığı bu kez de ortasından yırtıp tekrar yere attı. 

Beşiktaş-Göztepe maçı tekrarlanacak mı? - Resim : 5

Bunun üzerine bir süre elindeki kahve ile donup kalan ve söyleyeceğini bilemeyen Sinan Engin, Çakar'ı "Kırkpınar başpehlivanı" ilan etti. 

Beşiktaş-Göztepe maçı tekrarlanacak mı? - Resim : 6

 

Beşiktaş-Göztepe maçı tekrarlanacak mı? ile ilgili etiketler Göztepe Ahmet Çakar Ertem Şener Sinan Engin abdulkerim durmaz Beyaz Futbol ifab futbol oyun kuralları kitapçığı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.