Beşiktaş Gençlerbirliği maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan sürüyor. Cenk Tosun'u rekor bir bonservis bedeliyle Everton'a satan Kara Kartallar golcü oyuncunun boşluğunu Vagner Love ve Larin ile doldurmaya çalışacak. Gençlerbirliği ise ligde son haftalarda istediği sonuçları alarak alt sıralardan kurtulmaya başladı. Teknik direktör Ümit Özat ile birlikte istediği sonuçları almaya başlayan deplasman ekibinin amacı kupada da iyi sonuçlar almak niyetinde. İki takımın taraftarı bu maçın hangi kanalda olduğunu merakla araştırıyor. Peki, Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz....

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı yaşanmaya başladı. Süper Lig'in iki ekibi karşı karşıya gelecek. Devre arası transfer döneminde Vida, Larin ve Vagner Love ile güçlendiren Kara Kartal ligin son haftalarda iyi ekiplerinden Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusuyla başladı. Antrenman 5'e 2 top kapma ve çift kale maçla sona erdi. Son 16 turunda Osmanlıspor’un rakibi olan siyah-beyazlılar, iç sahada oynadığı ilk maçı 4-1 kazanırken, başkentte oynanan mücadeleyi 2-1 kaybetmesine rağmen çeyrek finale adını yazdırdı. Peki, Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz....

beAiktaA_genAlerbirliAi_macA_hangi_kanalda

BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA VE NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında, Beşiktaş ile Gençlerbirliği 30 Ocak Pazartesi günü 20:30'da karşı karşıya gelecek ve maç A Spor'dan canlı yayınlanacak...

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Gençlerbirliği, Beşiktaş ile 30 Ocak Salı günü yapacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının hazırlıklarını tamamladı. Başkent ekibinde Petar Skuletic, Elvis Manu ve Nihat Şahin, bu maçta forma giyemeyecek.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusuyla başladı. Antrenman 5'e 2 top kapma ve çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaş maçında kart cezalısı Petar Skuletic ile sakatlıkları bulunan Elvis Manu ve Nihat Şahin forma giyemeyecek.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA ÖNEMLİ MAÇ

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk ayağında yarın yapılacak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçında hakem Serkan Çınar düdük çalacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, yarın saat 20.30'da Vodafone Park'ta başlayacak maçta Serkan Çınar'ın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Hakan Yemişken üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

vanger_love

VAGNER LOVE ALANYASPOR'A REST ÇEKTİ

Vagner Love, Instagram hesabından yayınladığı mesajda Aytemiz Alanyaspor başkanına rest çekti ve şunları yazdı: "Alanyaspor Başkanı gecikmiş maaşlarımı ödemek istemiyor. Daha önce anlaştığımız konuyu yine yerine getirmedi. Umarım anlaşmanın şartlarını yerine getirir. Aksi taktirde anlaşma sona erer." Haber 1903'ün haberine göre ise;Vagner Love ile Alanyaspor Kulübü arasındaki para probleminin çözüldüğü ve Vagner Love’ın Beşiktaş’a transferinin tamamlanması için evrakların hazırlandığı öğrenildi. Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Aytemiz Alanyasporlu Vagner Love İstanbul'a geldi. Oyuncu sağlık kontrolünden geçirildikten sonra transferin tamamlandığı borsaya bildirildi. Açıklamada Vagner Silva De Souza (Vagner Love) ile 2019 - 2020 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır denilirken bonservis ve oyuncuya ödenecek ücret konusunda açıklama yapılmadı.

CYLE LARİN'DE SÜRPRİZ GELİŞME

Beşiktaş Kanadalı futbolcu Cyle Larin'in transferi konusunda Amerikan futbol ligi MLS ve oyuncunun kulübü Orlando City'yle anlaştı. Haber1903'e göre Beşiktaş Amerikan kulübüne 1 milyon 850 bin euro bonservisi 3 yıl içinde taksitler halinde ödeyecek. Bu arada Cyle Larin, Beşiktaş-Kasımpaşa maçını tribünden canlı izledi. Beşiktaş'ta transfer çalışmaları doğrultusunda kadroya dahil edilen Cyle Larin için yönetimin kiralama kararından vazgeçtiği öne sürüldü.

MİTROVİC GİTTİ

Beşiktaş Futbol A.Ş., Matej Mitrovic’in Club Brugge’a geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle: “Profesyonel futbolcu Matej Mitrovic'in geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. 2017-2018 Sezonu için Club Brugge kulübü tarafından şirketimize 400.000 Avro geçici transfer bedeli ödenecektir. Şarta bağlı ek geçici transfer bedeli 100.000 Avro olarak belirlenmiştir. Futbolcunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 4.500.000 Avro garanti, 500.000 Avro şarta bağlı olmak üzere olup 01.06.2018 tarihine kadar Club Brugge kulübüne ait olacaktır.”

BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI TALİSCA ÇİN'E Mİ GİDECEK?

Çin Süper Lig ekiplerinden Changchun Yatai'den Benfica'ya gelen 30 milyon euro'luk teklifle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Portekiz'de yayınlanan A Bola gazetesinin haberine göre Lizbon'a bir temsilci gönderen Çin ekibinin henüz resmi transfer girişiminde bulunmadığı, çünkü Talisca'nın Çin'de oynamak istemediğini söylemesi üzerine teklifin gerçekleşmediği öğrenildi.Gazete şimdilik teklifin masaya gelmediğini belirtirken Talisca'nın gönülsüz olmasının transferi engellediğini yazdı.

WELBECK BEŞİKTAŞ'A MI GELECEK?

Arsenal'den transfer edilmek istenen Danny Welbeck için ise İngiliz ekibinin Teknik Direktörü Arsene Wenger'den izin çıkmadı. Theo Walcott'u Everton'a veren Arsenal'de daha fazla oyuncu kaybetmek istemeyen Wenger futbolcuya izin vermedi.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Gençlerbirliği maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.