Beşiktaş Galatasaray derbisi ertelenecek mi?

17 Ocak Pazar akşamında Vodafone Park’ta oynanacak olan derbide maç esnasında İstanbul’da kar yağışı beklenmekte. Her iki takım taraftarları ise şimdiden derbinin iptal edilip ertelenip ertelenmeyeceğini sorgulamaya başladı. Galatasaray Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?

Pazar akşamında Vodafone Park’ya oynanacak Beşiktaş Galatasaray derbisi esnasında İstanbul’da kar yağışının oldukça yoğun geçmesi beklenmekte. Sıcaklığın derbi sırasında -1 dereceye kadar düşmesi beklenirken derbinin ileri bir tarihe bile ertelenmesinin gündeme gelebileceği iddia edildi.

Meteoroloji genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre; İstanbul’da 16 Ocak Pazar akşamında başlayacak olan kar yağışlarının 17 Ocak Pazar gecesine kadar devam edeceği ve derbi esnasında kar yağışının devam ederek sıcaklığında -1 dereceye kadar düşeceği ifade edildi.

Beşiktaş Galatasaray derbisi ertelenecek mi?3

Saat 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak olan derbide hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak ve mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş'ta Domagoj Vida ve Bernard Mensah, Galatasaray'da ise Younes Belhanda ve Christian Luyindama maç öncesinde sarı kart sınırında olan oyuncular.

Beşiktaş Galatasaray derbisi ertelenecek mi? - Resim : 2

22 Ağustos 1924 tarihinde başlayan 97 yıllık ezeli rekabette Beşiktaş ile Galatasaray takımları 347. kez karşı karşıya gelecek. Rekabette Hakkı Yeten, 61 maçta 29 golle en skorer futbolcu unvanını elinde bulundururken, Şeref Görkey, 63 maçta 26 golle ikinci sırada Feyyaz Uçar ise 18 golle üçüncü konumda bulunmakta.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Nsakala, Atiba, Necip, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Okan, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Donk, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Arda, Diagne

Beşiktaş Galatasaray derbisi ertelenecek mi? ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray İstanbul kar yağışı vodafone park erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.