Beşiktaş efsanesi Amerikalı guard Deron Williams, NBA'den ringlere transfer oluyor!

Eski All-Star ve iki kez Olimpiyat altın madalya sahibi Deron Williams, 18 Aralık'ta Jake Paul/Tommy Fury maçından önce bokstaki hünerlerini sergileyecek. Beşiktaş'ın unutulmaz guardının rakibi ise henüz belli değil. Amerikan medyasında çıkan haberlere göre D-Will boks işine ciddi yaklaşıyor...

Beşiktaş efsanesi Deron Williams, ringe çıkmaya hazırlanıyor... Basketbol kariyerine 2017'de nokta koyan Amerikalı sporcu, YouTube fenomeni Jake Paul ile İngiliz boksör Tommy Fury arasında 18 Aralık'ta yapılacak maçı öncesi bir "ön maç"a çıkacak.

Kariyerinde 12 sezon NBA forması giyen, 2011 yazındaki lokavt sırasında Türkiye'de Beşiktaş forması giyen Deron Williams'ın rakibi henüz belli değil. The Athletic yazarı Shams Charania gelişmeyi Twitter'da şu paylaşımıyla duyurdu.

"NBA-Boks dünyası geçişi: Eski All-Star ve iki kez Olimpiyat Altın Madalya sahibi Deron Williams, 18 Aralık'ta Jake Paul/Tommy Fury maçında mücadele edecek. Frank Gore - NFL'nin tüm zamanların en hızlı koşu sahalarında üçüncü list — Williams için potansiyel bir rakip."

8 NUMARALI FORMASI EMEKLİ EDİLDİ

Williams ile karşılaşması beklenen kişi ise 16 yıllık Amerikan futbolu kariyerinden 2020 yılında emekli olan koşucu Frank Gore.

845 maça çıktığı NBA kariyerinde 16.3 sayı 8.1 asist ortalamaları tutturan Deron Williams, Beşiktaş'ta 7 maçta 19.7 sayı 6.4 asist ortalaması tutturmuştu. Siyah-Beyazlı formayla kısa sürede kalitesini gösteren Deron Williams, yıllık 5 milyon dolara anlaşmıştı. Beşiktaş kulübü, geldiğinde NBA'in en iyi 1-2 guardından biri olan yıldız ismin 8 numaralı formasını emekli etmişti.

Beşiktaş efsanesi Amerikalı guard Deron Williams, NBA'den ringlere transfer oluyor!

Beşiktaş efsanesi Amerikalı guard Deron Williams, NBA'den ringlere transfer oluyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş NBA Deron Williams Tommy Fury jake paul
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.