Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Peki, Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş-Ankaragücü maç saati ve kanalı sporseverler tarafından merakla araştırılıyor. TFF 8. Lig maçları kapsamında bugün Ankaragücü sahasında Beşiktaş’ı konuk ediyor. Peki, Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ-ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT KAÇTA?

Eryaman Stadı'ndaki müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Maç BeIN SPORTS 1 ekranından canlı olarak yayınlanacak. 

Beşiktaş ile MKE Ankaragücü, Süper Lig'de bu akşam 101. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 100 maçta Beşiktaş 68, başkent ekibi 8 galibiyet aldı, 24 karşılaşmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Lig maçlarında siyah-beyazlıların attığı 188 gole, sarı-lacivertliler 67 golle karşılık verdi.

Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Ankaragücü maç 2019 Maç özeti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.