Bershka 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

Bershka 2022 Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Kara Cuma olarak da bilinen ve İspanyol merkezli hazır giyim ve aksesuar markalarından biri olan Bershka’nın Black Friday indirimleri gündemde. Peki, Bershka Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlayacak?

Merkezi İspanya’da olan hazır giyim ve aksesuar markası Bershka, ülkemizde de büyük rağbet görüyor. 1998 yılı Nisan ayında Inditex bünyesinde hedef kitlesini gençlerin oluşturduğu Bershka, 2011 Eylül ayından bu yana Almanya, Fransa, Yunanistan, Polonya, İtalya, Hollanda, Portekiz ve İspanya, İngiltere ve Çin'deki online ticareti de yürütmektedir.

Şu anda Bershka’nın 18 yıllık geçmişe sahip mağaza zincirinin, grubun tamamında toplam gelirin %9'unu temsil eden eden satışlarıyla 70'ten fazla pazarda 1000'den fazla mağazası bulunmaktadır.

Bershka her sene müşterileri için gerçekleştirdiği Black Friday indirimleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Bershka 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

BERSHKA 2022 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Bershka 2022 Black Friday indirimleri bu sene 25 Kasım Cuma günü başlıyor.

Bershka Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar sunuyor.

Bershka 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Bershka Black Friday indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.