Berkay Hardal'ın yeni dizisi nedir?

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin izleyiciler tarafından hayranlıkla izleniyor.Hikayesi ile olduğu gibi oyuncu kadrosu ile de büyük beğeni topluyor. Dizinin final kararından sonra dizide Murat karakterini canlandıran Berkay Hardal'ın yeni projesi dizi bitmeden belli oldu. Peki Berkay Hardal'ın yeni dizisi nedir? Ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Cuma akşamlarının vazgeçilmez İstanbullu Gelin büyük beğeni ile izleniyor. Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrolünde yer aldığı dizi heyecan dolu bölümleri ile hayranlıkla izleniyor. İstanbullu Gelin dizisi final kararı aldı. Karardan sonra dizide Murat karakterini canlandıran Berkay Hardal'ın yeni dizisi belli oldu. Vatandaşlar ünlü oyuncunun yeni projesini merak ediyor.  Peki Berkay Hardal'ın yeni dizisi nedir? Ne zaman yayınlanacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Berkay Hardal'ın yeni dizisi nedir?
 
Star TV'nin geçtiğimiz sezona damga vuran, fakat başarısını yeni sezonda gösteremeyen dizisi İstanbullu Gelin final kararı aldı. Dizide Murat karakterine hayat veren Berkay Hardal'ın yeni projesi daha dizi bitmeden belli oldu.
 
Menajer Müzeyyen Karakan’ın Instagram’dan keşfedip dizi piyasasına kazandırdığı Berkay Hardal, Süreç Film ile anlaştı. Genç yıldız, Ersoy Güler’in yazıp yöneteceği 'Meleklerin Aşkı' dizisinde başrol oynamaya hazırlanıyor.
 
 
BERKAY HARDAL
 
18 Kasım 1996 senesinde dünyaya gelen Berkay Hardal doğma büyüme İstanbulludur. Yakışıklı dizi oyuncusu Berkay Hardal Ümit Çırak’tan oyunculuk eğitimi alarak kariyerine ilk adımı atmıştır.
 
1.78 boyunda ve 75 kilo ağırlığında olan Berkay Hardal’ın karizmatik tavırları ile dikkat çekmektedir.
 
İSTANBULLU GELİN HİKAYESİ
 
İstanbullu Gelin, O3 Medya imzalı, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yaptığı, başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Dilara Aksüyek paylaştıkları bir Star TV televizyon dizisidir.Süreyya çok güzel ve bir o kadarda gururlu bir genç kız. Annesiz ve babasız büyüyen Sürreya genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış iken karşısına Faruk çıkar. Zengin ve karizmatik bir iş adamı olan Faruk, Sürreya'yı alır ve Bursa’ya ailesinin yanına getirir. Her şey bundan sonra gelişir.
 
SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
 
Faruk, Adem’e tekrar şans veriyor.
Faruk ve Süreyya, Reyhan ile ilgili yaşadıkları durumu saklı tutmaya karar verse de konakta haberin yankılanması uzun sürmez. Faruk, Adem’e şans vermek için geleneksel aile yemeğine onu da davet eder. Süreyya ve Dilara’nın barıştığından habersiz olan Senem ise yeğenlerini barıştırmak için bir şey planlar. Osman, Faruk ile arasını düzeltirken Burcu’nun ani kararı ile şaşkına döner. Adem yavaş yavaş bir ailesi olduğunu düşünmeye başlamıştır ki hiç beklemediği bir gerçek ile sarsılır.
 
İSTANBULLU GELİN'DE ROL ALAN ASLI ENVER
 
Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir.12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır. Tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladığını belirtmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde başrol oynamıştır.2015 yılından bu yana Dolunay Soysert'le oynadığı Personel oyununda Emma'yı canlandırmaktadır. 2016'da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayına başlayacak olan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer almıştır.Ayrıca O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2016'da Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiştir.Şu an ise İstanbullu Gelin adlı diziyle ekranlarda gördüğümüz Enver, Özcan Deniz ile birlikte başrolü paylaşmaktadır.
 
SALİH BADEMCİ
 
Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Serdar Akar'ın Barda filminde ve yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinde Akın karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde Ceyhun karakterini canlandırmıştır. 2015 Yılı İtibariyle Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Sinan Karakaya karakterini canlandırmaktadır. 20 Ağustos 2015 tarihinde kendisi gibi oyuncu İmer Özgün ile evlenmiştir
 
 İPEK BİLGİN
 
Türk tiyatro oyuncusu, tiyatro oyun yönetmeni, oyuncu çalıştırıcısı ve çevirmendir. Esasen tiyatrocu olan İpek Bilgin, tiyatronun yanı sıra birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde de oynamıştır. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmıştır. Geç başladığı televizyon dizilerindeki kariyeri, ülke çapında tanınmasını sağlamış ve hayranlık kazandırmıştır.Tiyatrocu Çağ Çalışkur’un annesidir.
 
Çevirmenlik de yapan İpek Bilgin, tiyatro hakkında yazılan Eric Morris ve Joan Hotchkis'in Rol Yapmayın Lütfenkitabı ile Eric Morris'in Fütursuz Oyunculuk Oyunculukta İşçilik Süreci kitabını İngilizceden çevirerek Türkçeye kazandırmıştır.
 
2000 yılındaki 48. Sanat Kurumu Tiyatro Ödüllerinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Aylin Damcıoğlu ile paylaşmıştır.
 
1978 ve 1979 yıllarında Sevgin Yeter Bana / Sevda Sona Ermesin ve Kara Sevda Yüzünden / Hiçbir Çiçek Açmasın adlı iki adet 45'lik çıkarmıştı
 
Berkay Hardal'ın yeni dizisi nedir? ile ilgili etiketler Berkay Hardal yeni dizisi nedir ne zaman yayınlancak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.