Beren Gökyıldız'a 'kilo ver' demişti! Eleştirilere dayanamayan İbrahim Tatlıses isyan etti: Allah aşkına bu yazıda ne var?

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde ''Yeşil Vadi'nin Kızı'' dizisinde rol alan 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız'a 'kilo vermen gerek' şeklinde uyarı yaptı. Tatlıses, bu sözlerinden sonra tepkilerin odağı oldu. Sunucu Serap Paköz, ''Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz! İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır…'' diyerek Tatlıses'e tepki gösterdi. Ünlü türkücü gelen tepkilere dayanamayarak adeta isyan etti.

İbrahim Tatlıses, ''Yeşil Vadi'nin Kızı''  dizisinde rol alan 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız'a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kilo vermesini tavsiye etti.

İbrahim Tatlıses paylaşımında “Yeşil Vadi’nin kızının 5/6 kilo vermesi gerek… Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek… Ben güzel kızımızı Ankara’da profesörün kebap salonunda görmüştüm. Kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah… Abisini dinlerse sevinirim. İyi çalışmalar kızım, seni izliyorum.!!” ifadelerine yer verdi.

SERAP PAKÖZ ÖFKEDEN ÇILGINA DÖNDÜ!

İbrahim Tatlıses'in paylaşımı tepki çekti. 13 yaşındaki Beren Gökyıldız’ın kilolarını eleştiren İbrahim Tatlıses’e televizyoncu Serap Paköz ateş püskürdü.

Paköz, Tatlıses'e tepkisini ''Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz! İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır…'' şeklindeki sözleriyle dile getirdi.

Paköz, paylaşımına şu ifadelerle devam etti:

''Fiziksel şiddet uygulayamayacak hale gelince psikolojik şiddete başvuruyor. Şaşırdık mı? Ben hiç şaşırmadım. Şiddet yanlısı olmak bir karakter sorunudur ve kişi kendini bundan alıkoyamaz. Hala ''İmparator'' diye baş tacı yapanlarda en az onun kadar kışkırtıcıdır. Nokta.''

İBRAHİM TATLISES ELEŞTİRİLERE DAYANAMADI!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kendisine gelen tepkiler sonrası isyan etti. İbrahim Tatlıses açıklamasında "Allah aşkına bu yazıda ne var, aramak istersen çok şey var. Ben içimden geçen güzellikleri yazdım sizler de içinizden geçen çirkinlikleri yazdınız bu kadar basitsiniz" dedi.

 

 

 
Beren Gökyıldız'a 'kilo ver' demişti! Eleştirilere dayanamayan İbrahim Tatlıses isyan etti: Allah aşkına bu yazıda ne var? ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Beren Gökyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.