Berdan Mardini ihanet yüzünden boşandığı Fatoş Yelliler hakkında suç duyurusunda bulundu

2010 yılında Fransa'da sahne aldığı bir düğünde tanıştığı ve kısa bir süre sonra da evlendiği Fatoş Yelliler'den 2021 yılının Mart ayında olaylı bir şekilde boşanan türkücü Berdan Mardini, eski eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Berdan Mardini, iki çocuğunun annesi ve eski eşi Fatoş Yelliler'in uyuşturucu madde kullandığı anlara ait görüntülerini delil olarak sundu.

Türkücü Berdan Mardini, geçtiğimiz yıl Mart atında 11 yıllık evliliğini bitirdiği eski eşi Fatoş Yelliler'i şikayet etti. Ezmira ve Miran adında iki çocukları bulunan Berdan Mardini, Fatoş Yelliler'in uyuşturucu madde kullandığını iddia etti. İşte detaylar...

 YASAK AŞK YAŞADIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla, değişimiyle ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Fatoş Yelliler, ünlü türkücü Berdan Mardini ile evliyken Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi iş insanı Gökhan Göz ile yasak aşk yaşamış ve birlikte olduklarını da saklamayıp itiraf etmişti.

Berdan Mardini ihanet yüzünden boşandığı Fatoş Yelliler hakkında suç duyurusunda bulundu

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Daha sonra, Berdan Mardini'nin boşandığı eşi Fatoş Yelliler evinin yakınında aracının içinde motosikletli kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırganların 5 el üst üste ateş etmiş ve kurşunlardan biri Yelliler'in bacağına isabet etmişti. Fatoş Yelliler, silahlı saldırı sonrası azmettirici olduğu iddiası ile eski eşi Berdan Mardini'den şikayetçi olmuş ve ünlü türkücüye 2 ay uzaklaştırma cezası verilmişti.

GÖKHAN GÖZ'Ü DE ALDATTI

Gökhan Göz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sevgilisi Fatoş Yelliler'in evli insanlar ile mesajlaşmalarını da ifşa etmişti. Göz, söz konusu mesajlarda Yelliler'in kendisini aldattığını ileri sürmüştü.

Berdan Mardini ihanet yüzünden boşandığı Fatoş Yelliler hakkında suç duyurusunda bulundu - Resim : 2

2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler'den tek celsede boşanan Berdan Mardini, eşi tarafından kandırıldığını anlatmıştı. Eşinin yıllarca kendisini aldattığını boşandıktan sonra öğrendiğini anlatan Mardini, "Ben işe gidince peruk takarak sahte isimle başka insanlarla buluşmuş" demişti. Berdan Mardini'nin bu açıklamaları duyanları hayrete düşürmüştü.

BERDAN MARDİNİ ESKİ EŞİNİN UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İDDİA ETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre; Tüm yaşananların ardından Berdan Mardini ve Fatoş Yelliler arasında yeni bir gelişme yaşandı. Berdan Mardini, iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler'in uyuşturucu madde kullandığını iddia ederek, o anlara ait görüntülerle suç duyurusunda bulundu. Türkücü, eski eşinin çocuklarıyla görüşmesinin engellenmesini talep etti.

 

 

Berdan Mardini ihanet yüzünden boşandığı Fatoş Yelliler hakkında suç duyurusunda bulundu ile ilgili etiketler berdan mardini Fatoş Yelliler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.