Benzin ve motorine çılgın Bayram indirimi geliyor! İşte 13 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı

Brent petrol varil fiyatının 100 doların altını görmesi araç sahiplerini sevindirirken motorine gelen indirim sonrasında benzin içinde yeni hamlelerin başladığı ortaya çıktı. 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç ise Meclis’e vereceği yeni önergeyle birlikte benzin ve motorinden alınan KDV ve ÖTV’nin kaldırılması teklifini sunacak ve böylece akaryakıt fiyatlarına yeni indirimler gelecek. İşte, 13 Nisan benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Brent petrol varil fiyatının 100 doların altına gerilemesi ile benzin ve motorine yeni indirimler geliyor. Araç sahipleri benzin ve motorinde yeni bir indirim beklerken 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç zamlara karşı sessiz kalmıyor. Meclis’e sunulmaya hazırlanan akaryakıt fiyatlarındaki KDV ve ÖTV değişikliğinin geçerli olması durumunda benzin ve motorine yaklaşık 8 liralık bir indirim geliyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki zamların ardından 20 TL sınırını aşan benzin ve motorin, araç sahiplerini oldukça zor durumda bıraktı. İstanbul ile Ankara başta olmak üzere toplu ulaşım ile birlikte otobüs fiyatlarına da zam geldi.

Bu süreç içerisinde yaşanan dalgalanmayla beraber motorin ve benzinin litresi 20 lirayı yaşarken LPG’nin pompa fiyatı da 12 liraya kadar yaklaştı.

Yaşanan bu gelişmelerle birlikte mağdur durumda kalan araç sahipleri bir an önce zamların geri çekilmesi yönünde görüş belirtirken Ağrı Milletvekili Abdullah Koç tarafından Meclis’e sunulan KDV ve ÖTV kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi komisyona gönderildi.

Akaryakıt fiyatlarında KDV ve ÖTV indirimi olması durumunda benzin ve motorin fiyatlarına ortalama olarak 8 liralık bir indirim yapılacağı iddia edildi.

Benzin ve motorine çılgın Bayram indirimi geliyor! İşte 13 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 20.26 TL
LPG (Otogaz): 11.75 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Nisan

Benzin: 19.10 TL
Motorin (Mazot): 20.34 TL
LPG (Otogaz): 11.97TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Nisan

Benzin: 19.12 TL
Motorin (Mazot): 20.35 TL
LPG (Otogaz): 11.69 TL

Benzin ve motorine çılgın Bayram indirimi geliyor! İşte 13 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.