Benzema'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a şok cevap

Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya geliyor. Sakatlığı sebebiyle kadrodan turnuva öncesinde çıkarılan Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Katar davetini reddedince olanlar oldu.

Dünya Kupası finaline sayılı saatler kala ilginç olaylar yaşanıyor. Arjantin ile Fransa milli takımları tarihlerinde üçüncü kez Dünya Kupası'nı kazanmak için Katar'da sahne alıyor. Dev finalde gözler Arjantinli Lionel Messi ve Fransız Kylian Mbappe'nin üzerinde olurken Lusail Stadyumu'nda daki mücadele saat 18.00’da başlıyor.

Dev final öncesinde ise Fransa cephesinde yaşananlar herkesi şok ediyor. Sakatlığı nedeniyle turnuva öncesinde kadrodan çıkarılan Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Katar davetini geri çevirdi. Haber Fransız basınında geniş yer bulurken davetin reddi konusunda bir açıklama yapılmadı.

Benzema'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a şok cevap

İspanya'da antrenmanlara geri döndüğüne dair haberlerin ortaya çıkmasının hemen ardından Benzema’nın Pazar günkü final için Didier Deschamps'ın takımına dönebileceği öne sürüldü. Bu öneriler, Benzema'nın sosyal medya hesabından bir 'motivasyon' videosu yayımladığında daha da hız kazanmış oldu.

Ancak 34 yaşındaki yıldız forvet, o zamandan beri bu tür söylentileri bastırmak için Instagram'da bir paylaşımda bulundu ve açık bir şekilde çıkan haberlere yönelik "İlgilenmiyorum" paylaşımında bulundu.

Benzema'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a şok cevap - Resim : 2

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bu akşam Arjantin ile oynanacak Dünya Kupası finali öncesi Paul Pogba, Presnel Kimpembe, Kante, Nkunku, Benzema, eski milli oyuncular Laurent Blanc, Zinedine Zidane ve Michel Platini gibi birçok isme başkanlık uçağıyla Katar'a gelme teklifinde bulundu.

Fransa'dan RMC'nin haberine göre Fransız milli oyuncu Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan gelen bu teklifi geri çevirdi.

Benzema'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a şok cevap ile ilgili etiketler Karim Benzema Fransa Arjantin Katar 2022 FIFA Dünya Kupası Emmanuel Macron
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.