"Benim ölümümü seyrettiler!"

Şarkıcı, oyuncu Gülben Ergen ilk kez Seda Sayan'ın programına katıldı ve özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla magazin gündemine damga vurdu.

Seda Sayan’ın yeni programı 'Seda Sayan'la'nın ilk bölüm konuğu olan Gülben Ergen yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ergen, 'Ölümümü seyrettiler' sözleriyle geçtiğimiz güne damgasını vurdu.

"YANGININ ORTA YERİNDE SADECE SANA BAĞLANDIM"

Ergen, Seda Sayan’ın “O dönemde neden sustun?” sorusuna şöyle cevap verdi: “Susmak da bir cevaptı aslında. Susarak konuştum. Yangının orta yerinde sadece sana bağlandım. Bir haykırmaydı. Bir ringde dokuz kişiyle savaşamazsın. O kadar çok yerden saldırı geliyordu ki… Ben sessiz kaldım, şarkımla çıktım. Her yerden saldırdılar.

"BENİM ÖLÜMÜMÜ SEYRETTİLER"

Hep sabır çok sabır… Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben sustum sabrettim. Bak şimdi ne oldu? Senin programına göbek atarak çıktım. Ben dostumun programına geliyorum. Sadece benim sınavım değildi… Gücü başkasının sırtına dayanarak alırsan, düşersin… Hangisinin neyine cevap vereceksin… Benim ölümümü seyrettiler…”

"Benim ölümümü seyrettiler!" ile ilgili etiketler Gülben Ergen Seda Sayan Show TV seda sayanla yeni program Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.