Gülben Ergen, Seda Sayan'ın programında öyle sözler söyledi ki! / VİDEO

Geçtiğimiz yaza, yaşadığı iddia edilen yasak aşkla bomba gibi oturan Gülben Ergen, yakın dostu Seda Sayan'ın programının ilk konuğu oldu. Ergen, programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eski eşi Erhan Çelik'i aldattığı iddia edilen Gülben Ergen ilk kez Seda Sayan'ın programına çıkıp konuştu. Ergen, "Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben o yüzden sustum." dedi.

Show TV ekranlarında Seda Sayan'ın sunduğu programın ilk bölüm konuğu olan Gülben Ergen yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ergen, düşmanlarına resmen gövde gösterisi yaptı.

"BEN SUSTUM SABRETTİM"

Seda Sayan, "O dönemde neden sustun?" deyince Gülben Ergen şöyle cevap verdi: "Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben sustum sabrettim. Bak şimdi ne oldu? Senin programına göbek atarak çıktım."

Gülben Ergen'in bu sözlerine düşmanları Yeşim Salkım ve Seren Serengil'in ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Gülben Ergen, Seda Sayan'ın programında öyle sözler söyledi ki! / VİDEO ile ilgili etiketler Gülben Ergen Seda Sayan video Tolga Duğles Erhan Çelik seda sayanla proğram ne konuştu sevgilisi eski kocası mustafa erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.