Benim Adım Melek 29. bölüm izle

Benim Adım Melek 29. bölüm izle TRT 1 ekranlarında yayında. Benim Adım Melek son bölümünü 2 Eylül tarihinde full izle tek parça halinde Youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

Benim Adım Melek 29. bölüm izle yayında. Çarşamba günleri yayınlanan ve başrollerinde Nehir Erdoğan ile Kutsi’nin oynadığı Benim Adım Melek dizisi 29. bölüm ile 2 Eylül 2020 Çarşamba akşamında saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Benim Adım Melek yeni bölümünde; Melek sonunda Halil’in aşkının öğreniyor. Cumali’nin kendini geri çekmesi sonrasında konakta işleri sarpa sarıyor. Ömer ile Halil ne kadar dil dökseler de Cumali, Antep yolundan bir türlü geri adım atmaya yanaşmıyor.

BENİM ADIM MELEK 29. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kenan, oğlunun acısını yüreğinde hissederken Adnan’a düzenlenen operasyonun arkasından Halil’in çıkması kendisini hedef haline getiriyor. Adnan ile Alpay intikam yeminlerini tazelerken harekete geçme zamanı için az daha bekliyorlar.

Benim Adım Melek 29. bölüm izle

Funda’nın tek şikayeti ise kendisinden çok Kenan ile zaman geçiren Alpay’dır. Ömer ise çıkmaza girdiğini düşünerek hem Defne hem de kendisi için bir çıkış yolu aramaktadır. Ve konağa gelen bir haber her şeyi alt üst etmeye yetecektir.

BENİM ADIM MELEK 29. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BENİM ADIM MELEK DİZİ KONUSU

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

 

Benim Adım Melek 29. bölüm izle ile ilgili etiketler Benim Adım Melek
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.