"Beni mağaradan alıp saraya oturttu"

Kafasından vurulmasının ardından mucize bir şekilde iyileşen İbrahim Tatlıses'e muhabirler sağlık durumunu sordu. Tatlıses, çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kafasından vurulduktan sonra mucize bir şekilde iyileşen İbrahim Tatlıses'e muhabirler sağlık durumunu sordu. Tatlıses, "Allah'a şükrediyorum. Beni mağaradan alıp saraya oturttu." dedi.

İmparator lakaplı şarkıcı İbrahim Tatlıses, kafasından vurulduktan sonra uzun süre sağlık problemleri geçirdi. Önceki gün Tatlıses'i yakalayan muhabirler sağlık durumunu sorunca, "Yürüyoruz, geziyoruz, daha ne olsun?" dedi.

2019'DA YENİ ALBÜM GELİYOR

İbrahim Tatlıses, sağlık durumunun iyi olduğunu söylemesinin ardından "İnşallah 2019 yılında albüm yapacağız. Rüyama öyle girdi. Rabbim bana 'Yürü ya kulum' diyecek." dedi.

s_1881

"BENİ MAĞARADAN GETİRDİ, SARAYA OTURTTU"

İbrahim Tatlıses sözlerine şöyle devam etti: "Allah'tan ümit kesilmez. Ondan gelen her şey başım gözüm üstüne. Beni mağaradan getirdi, saraya oturttu. Uçak, villa, yat ve kat verdi. Onlar güzeldi de, bu başıma gelen mi kötü? Allah'tan gelene boynum kıldan ince" şeklinde konuştu."

"Beni mağaradan alıp saraya oturttu" ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Kurşun Mağara Saray 2019 imparator vurulma albüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.