Beni Affet yeni sezon ne zaman başlayacak? Beni Affet yeni sezon tanıtımı izle

Star TV'nin Beni Affet dizisinde yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Dizinin takipçileri Beni Affet'in ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Yeni fragmanı yayınlanan Beni Affet yeni sezon ne zaman başlayacak? Beni Affet yeni sezon tanıtımı izle, detaylar haberimizde...

Star TV'nin gündüz kuyağının sevilen dizisi Beni Affet, 1403. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yaz arasından sonra izleyici ile yeniden buluşması planlanan Beni Affet yeni sezon ne zaman başlayacak? Beni Affet yeni sezon tanıtımını bu haberde izleyebilir, diziyle ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Beni Affet yeni sezon ne zaman başlayacak? Beni Affet yeni sezon tanıtımı izle


BENİ AFFET DİZİSİ
Focus Film tarafından yapılan Beni Affet dizisi, Eylül ayında yeni sezon bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Başrollerini Murat Danacı, Şeyma Korkmaz ve Tolga Akman'ın oynadığı Beni Affet dizisinin yönetmenliğini Gülşen Erişdi, Altan Yücel, Gürsel Ateş ve Mevlüt Taşcı yapıyor. Dizinin senaryosu ise Merve Ateşoğlu , Ayşem Özge Yoldaş ve Baran Yıldırım emanet.

BENİ AFFET DİZİSİ YENİ SEZON TANITIMI İZLE

BENİ AFFET KONUSU
Beni Affet; Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi...

Beni Affet yeni sezon ne zaman başlayacak? Beni Affet yeni sezon tanıtımı izle - Resim : 2

1402. BÖLÜMÜN KONUSU
Yaman ve Feride, Cansu’yu köşeye sıkıştırıp bugüne kadar yaptığı kötülüklerin hesabını sorarlar. Yaşanan gergin anlar sonucu Feride’nin sancılanarak doğum için ameliyata alınması, Yaman’a zor anlar yaşatır. Ancak Yaman ve Feride daha büyük bir felaketin içinde olduklarından habersizdir. Öğrendiği gerçekler ile sarsılan Güzel, herkesi şok eden bir karar verir. Asiye’nin yardım istediği Murat ise büyük bir sınav vermek zorunda kalır.

Ateş ve Zeynep, tüm tehlikelerden kaçmayı başarırlar. Ancak beklemedikleri bir kişinin ihanetiyle daha büyük bir facianın eşiğine gelirler. Kader, Refik’in gerçekleri anlatmasıyla büyük bir yıkım yaşar. Şahin ve Sevgi’nin yaptırdıkları DNA testinin sonuçlarını ise tüm dengeleri yerinden oynatacak cinstendir. Sevgi ve Şahin, yıllardır anılarını sığdırdıkları evden ayrılırlarken umulmadık bir olayla karşılaşırlar.

1401. BÖLÜMÜN KONUSU
Orhan’la konuşarak Cansu hakkındaki cevapları almak isteyen Yaman, şok olacağı bir şey öğrenir. Yaman ile Feride, Cansu’ya yaptıklarının bedelini ödetmek için son bir adım atarlar. Cüneyt, Güneş’in velayeti konusunda Feride’yi ikna edemediğini düşününce tüm dengeleri yerinden oynatacak bir karar alır. Güzel, hastanede öğrendikleriyle hayatının en zor anlarını yaşar ve şok edici bir hamle yapar. Bunun üzerine Asiye, Murat’tan yardım ister.

Hakan, Zeynep’i ilaçlarla etkisiz hale getirmeye çalışırken, Ateş ile Pınar’ın Zeynep’in yerini öğrenmesi an meselesidir. Hakan’ın adamı Hayri’nin, Pınar’dan şüphelenmesi üzerine Pınar ve Ateş, tehlikenin içine düşer. Sevgi ve Şahin, Refik’in Kader’le konuşmasını engellemeye çalışsa da başaramazlar. Kader’in, ailesi ve hayatıyla ilgili öğrenecekleri ise merak konusudur.

1400. BÖLÜMÜN KONUSU
Cansu ve Ceyhun arasındaki bağlantıdan emin olan Yaman, bunu Asiye’ye söyler. Yaman’ın Feride’yle ilgili söylediği bir şey ise Asiye’nin çok sevinmesine neden olur. Asiye, Cansu’yla ilgili gerçekleri ortaya çıkarabilmek için Yaman’la birlikte bir plan yapar. Feride ve Nazire, Güzel için endişelidir. Diğer yandan beklemediği bir haber alan Cüneyt, soluğu Feride’nin karşısında alır.

Zeynep’i bulmaya çalışan Ateş, Nazan’ın bir hinliğini yakalar. Ateş, Zeynep’i bulmak için Nazan’ı kullanmayı düşünürken Pınar, bir planı olduğunu söyler. Zeynep, Hakan yüzünden zor anlar yaşar. DNA testini tekrar yaptırmaya karar veren Sevgi ve Şahin, eve geldiklerinde Refik’le karşılaşırlar. Diğer yandan Murat, Kader’le görüşmeye karar verir.

1399. BÖLÜMÜN KONUSU
Feride ve Nazire’yi kaçıran Ceyhun, bir doktorla anlaşarak Feride ve Nazire’nin hayatlarına son vermek için hamlede bulunur. Feride’yi bulmak için elinden geleni yapan Yaman, Feride’ye verdiği kolyedeki vericiyi takip etmeye karar verir. Ancak yaşanan aksilikler, Yaman’ın Feride’ye ulaşmasına engel olur. Kader ve Mahir yüzleşip, son kez hesaplaşırken Murat da Güzel’le konuşmaya karar verir.

Zeynep çaresizce Ateş’in kendisini kurtarmasını bekler. Zeynep’in kaçırılmasında Nazan’ın parmağı olduğundan emin olan Ateş, Pınar’la birlikte Nazan’ı tuzağa düşürüp Zeynep’in yerini öğrenmeye çalışır. Diğer yandan Şahin ve Sevgi, Refik’i adalete teslim edebilmek için hastabakıcı Mahmut’a ulaşmaya çalışır. Refik ise Şahin ve Sevgi’nin amaçlarına ulaşmalarını engellemek için yeni bir plan yapar.

Beni Affet yeni sezon ne zaman başlayacak? Beni Affet yeni sezon tanıtımı izle ile ilgili etiketler Star TV beni affet yeni sezon ne zaman beni affet yeni sezon tanıtımı izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.