Ben Bu Cihana Sığmazam Elmas Kimdir? Gülenay Kalkan Ünlüoğlu Kimdir, Hangi Dizilerde Oynadı?

ATV'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elmas karakterini oynayan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu kimdir, kaç yaşında? Bu sezonun flaş dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elmas çok ilgi gördü. Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ise dizinin flaş isimlerinden. Peki Gülenay Kalkan Ünlüoğlu hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bomba gibi bir sezon girişi yaptı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle sezonun belki de en flaş dizisii haline gelen Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elmas karakteri de ilgi çekti. Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun oynadığı Elmas karakteri dizide oldukça kilit bir rolde bulunuyor.

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu kimdir sorusu da karakterden dolayı merakla araştırılmaya başlandı. 1950 doğumlu olan usta sanatçı pek çlok dizide rol aldı. Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, hayatını deyim yerindeyse tiyatroya adadı.

GÜLENAY KALKAN ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu ile 25 yıl evli kalan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu 2019 yılında eşini kaybetti.

GÜLENAY KALKAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Sümela’nın Şifresi Temel, Aşkın İkinci Yarısı filmlerinde rol alan güzel oyuncu Yasak Elma, Bozkır Arslanı Celaleddin, Anne, Kalbim Yangın Yeri, Bugünün Saraylısı, Mazi Kalbimde Yaradır, Sır Gibi, Benden Baba Olmaz gibi dizilerle de ekrana geldi. Atv'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Elmas karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu birçok kişinin dikkatini çekiyor.

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Elmas Kimdir? Gülenay Kalkan Ünlüoğlu Kimdir, Hangi Dizilerde Oynadı? ile ilgili etiketler ben bu cihana sığmazam elmas kimdir gülenay kalkan ünlüoğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.