Beklenen uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü pazar günü 22, pazartesi günü ise 28 şehirde kar yağacağını duyurdu!

Giderek serinleyen havalardan sonra Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden beklenen uyarı geldi. Kamu kurumu pazar ve pazartesi günleri için birçok şehre ilişkin kar yağışı uyarısında bulundu.

Yaz aylarının mevsim sıcaklıklarının üzerinde seyrettiği 2022 yılında birçok tarım alanı kuraklık tehdidi ile karşı karşıya kaldı. Tarımsal faaliyetlere karşı kuraklık destekleri verilse de ürünlerin birçoğunun ekiminde belli başlı sorunlar ile karşılaşıldı. Sonbahar aylarının da mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklarda yaşanması, özellikle çiftçileri derinden etkiledi.

Kasım ayının ortasına kadar alışılagelmişin dışında hava olayları yaşanırken ay sonunda başlayan sağanak yağışlar ülkeyi bir nebze olsun ferahlatmayı başardı. Son olarak aralık ayına girilmesi ile birlikte hava sıcaklıkları iyiden iyiye düşmeye başlarken ülkenin yüksek yerleri karlar ile kaplanmaya da başladı.

Tamamladığımız hafta ülke genelinde nerede ise hiç yağış ile karşılaşılmazken bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yeni bir uyarı geldi. Herkes yağışların geri geleceğini düşünürken Meteoroloji Genel Müdürlüğü birçok il için kar yağışı uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi kaynakları aracılığı ile yapılan duyuruya göre pazar ve pazartesi günleri birçok şehirde kar yağışının gözleneceği bilgisi kaydedildi. Kamu kurumu ilgili şehirlere ilişkin detayları paylaştı.

PAZAR GÜNÜ 22 ŞEHİR İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI!

Beklenen uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü pazar günü 22, pazartesi günü ise 28 şehirde kar yağacağını duyurdu!

Pazar gününe kadar ülke genelinde havanın açık olacağına işaret eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü itibari ile yurdun iç kısımlarında kar, batı kısmında ise yağışın beklendiğini ifade etti. Pazar günü 22 şehir için kar yağışı uyarısında bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ilgili şehirleri şu şekilde sıraladı:

  • Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Malatya, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Aksaray, Yozgat, Sivas, Tokat, Amasya, Çorum, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Kırşehir, Bolu, Eskişehir, Ankara.

PAZARTESİ GÜNÜ 28 ŞEHİR İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI!

Pazartesi günü 28 şehir için kar yağışı uyarısında bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ilgili şehirleri şu şekilde sıraladı:

  • Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Şırnak, Bitlis, Muş, Bingöl, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Sivas, Tokat, Kayseri, Niğde, Kırşehir, Amasya, Yozgat, Çorum, Kastamonu, Karabük, Çankırı, Bolu.
Beklenen uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü pazar günü 22, pazartesi günü ise 28 şehirde kar yağacağını duyurdu! ile ilgili etiketler Meteoroloji Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.