Bekir Çınar kimdir? Bekir Çınar ne zaman, nasıl öldü?

26 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor’da taraftarlar Bekir Çınar’ı unutmadı. Eski Başkan Bekir Çınar yeniden anıldı. Peki, Bekir Çınar kimdir, nasıl öldü?

TFF 1. Lig’de son hafta oynanan maçların ardından deplasmanda Menemenspor’u 4-1 deviren Adana Demirspor, 26 yıl aradan sonra şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldi. Taraftarlar ise bu mutlu anı kendilerini sokağa atarak çılgınlar gibi kutladı.

Adana Demirspor'un eski başkanı Bekir Çınar, 2010 yılında Adana Demirspor'un başkanlığını yürüttüğü zamanda borçlar nedeniyle zor zamanlar geçiren kulüpte bütün borçlarını üzerine alarak intihar etmişti. Adana Demirspor taraftarları da şampiyonluğun sevincini yaşarken eski başkanları Çınar'ı andılar.

BEKİR ÇINAR KİMDİR?

Adana Demirspor’un efsane başkanlarından olan Bekir Çınar, 2 Haziran 1969 tarihinde Yozgat’ta dünyaya geldi. 2009 yılında Adana Demirspor’un başkanı olan Çınar, 1 yıl süre ile görevde kaldı.

Bekir Çınar kimdir? Bekir Çınar ne zaman, nasıl öldü?

Başkanlık ettiği dönemde İtalya Serie A ekiplerinden Livorno ile düzenlediği hazırlık maçının ardından adından söz ettiren Bekir Çınar, kulüp taraftarlarıyla da yakın ilişki içerisinde oldu. Başkan, kulübün tüm borçlarını üzerine alarak kulübün liglerden tamamen ihracını engelledi.

Üzerine aldığı borçlar sebebiyle 16 Ağustos 2010 tarihinde oturduğu apartmanın yangın merdiveninde kendini mavi lacivertli iple asarak intihar etti ve yaşamına son verdi.

Bekir Çınar kimdir? Bekir Çınar ne zaman, nasıl öldü? ile ilgili etiketler Adana Demirspor Bekir Çınar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.