Behzat Ç’nin Savcısı Canan Ergüder'in Kanser Sonrası Yeni Saç Modelleri Çok Güzel Olmuş! Bu Tasarım Çok Tutar

Nova Hair firması kişiye özel saç tasarımları yaptığı gibi Canan Ergüder için de bir saç tasarımı hazırladı. Nova Hair firma tanıtım videosunda Canan Ergüder'in yeni saç stili oldukça dikkat çekti.

Son dönemde Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde rol alan sevilen oyuncu Canan Ergüder kısa bir süredir kanser tedavisi görüyor. Dizide rol almaya devam ederken meme kanseri olduğunu öğrenince diziyi bırakma kararı alan Canan Ergüder meme kanseri tedavisi devam ediyor.

Canan Ergüder’in Kanser Tedavisi Nasıl Gidiyor?

Dizisine veda ederek hayranlarını bir nebze hayal kırıklığına uğratan ünlü oyuncu, tedavi amacıyla diziden ayrılarak sosyal medya hesabından paylaşımlarına devam ederek fanlarına haber vermeyi ihmal etmiyor. Bir erkek çocuk annesi olan Canan Ergüder, bu zorlu süreçte moralini yüksek tutmaya çalışıyor. Kemoterapi gördüğü için saçları dökülen güzel oyuncu zaman zaman sosyal medya hesabından bandanalı fotoğraflarını paylaşarak tedavisi hakkında bilgi veriyor.

Behzat Ç’nin Savcısı Canan Ergüder'in Kanser Sonrası Yeni Saç Modelleri Çok Güzel Olmuş! Bu Tasarım Çok Tutar

Tedavisinin iyi ilerlediğine değinen oyuncu, sürecin başarılı geçtiğini de vurguluyor. Sevenlerinin de üzülerek Canan Ergüder'e moral amacıyla destek olması da gözlerden kaçmıyor. Şimdilik ekranlarda göremediğimiz güzel oyuncunun tedavi sürecinin iyi ilerlediğine yönelik paylaşımlarıyla birlikte, oyuncunun sevenlerinin mutluluğu da sosyal medyada yorumlara yansıyor.

Canan Ergüder'e Özel Saç Tasarımı

Nova Hair firması kişiye özel saç tasarımları yaptığı gibi Canan Ergüder için de bir saç tasarımı hazırladı. Nova Hair firma tanıtım videosunda Canan Ergüder'in yeni saç stili oldukça dikkat çekti. Ergüder, duygularını '' çok mutluyum '' ifadesini kullanarak belirtti. Kemoterapi tedavisi gören güzel oyuncu için ünlü firmanın yaptığı jest de oldukça moral verici bir sürprizdi.

Behzat Ç’nin Savcısı Canan Ergüder'in Kanser Sonrası Yeni Saç Modelleri Çok Güzel Olmuş! Bu Tasarım Çok Tutar - Resim : 2

Alışık olmadığı renklerle tanıştığını söyleyen Ergüder, yeni saçlarıyla Nova Hair firmasının tanıtım videosunda yer aldı. Yeni stiliyle mutlu olduğunu belirten Canan Ergüder bu süreçte moralini bozmadığını da her zaman belirtiyor. Ailesiyle ve tedavisiyle ilgilenerek ekranlara veda eden oyuncu, sosyal medya paylaşımları sayesinde sevenlerine haber veriyor.

Behzat Ç’nin Savcısı Canan Ergüder'in Kanser Sonrası Yeni Saç Modelleri Çok Güzel Olmuş! Bu Tasarım Çok Tutar ile ilgili etiketler Behzat Ç.
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.