Begüm Kütük kimdir?

Begüm Kütük vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Biz de merak edilenleri derledik. Bir süredir ekranlardan uzak olan Begüm Kütük Yaşaroğlu, özel yaşamıyla gündeme geliyor.Evlendikten sonra Yaşaroğlu soyadını alan Begüm Kütük, 27 Ağustos 1980 tarihinde İzmir’de doğdu. 2010 yılında nikah masasına oturan, 8 yıldır gözlerden uzak ve mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu, acı bir olayla sarsıldı. 3.5 aylık hamile olan, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu bile öğrenen Kütük, bebeğini kaybetti. Vatandaşlarımız ise bu konuyla ilgili araştırma yapıyor. Peki, Begüm Kütük kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Begüm Kütük'ün hayatı vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Oyunculuk kariyerine TV dizileriyle başlayan sanatçı televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde ve çeşitli kısa filmlerde rol al. Çalıkuşu adlı dizide Neriman karakterine hayat veren Begüm Kütük Yaşaroğlu,2014 yapımı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Defne karakterini canlandırdı. 2010 yılında nikah masasına oturan, 8 yıldır gözlerden uzak ve mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu, acı bir olayla sarsıldı. 3.5 aylık hamile olan, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu bile öğrenen Kütük, bebeğini kaybetti. Peki, Begüm Kütük kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Begum_Kutuk_kimdir_kac_yasnda_hangi_dizilerde_oynad_Kiminle_evlisf

ERDİL YAŞAROĞLU KİMDİR?

Erdil Yaşaroğlu, 1971 doğumludur.

Henüz 9 yaşındayken karikatür çizmeye başlayan Erdil Yaşaroğlu'nun ilk profesyonel karikatürleri 1989 yılında Güneş gazetesinde yayımlandı. Yaşaroğlu, aynı yıl Limon dergisine girdi ve dergi Leman adını aldıktan sonra da 2002 yılına kadar orada çizmeyi sürdürdü. 1990 yılında Plastip Show adlı programla televizyon dünyasına da adım atan çizer, Laf Lafı Açıyor, Televizyon Çocuğu, Beyaz Show gibi 50'ye yakın televizyon programında görev aldı. Yaşaroğlu'nun, 1999'da kurduğu komikaze.net adında bir web sitesi bulunmaktadır. 2002 yılında arkadaşlarıyla Penguen Mizah Dergisi'ni kurdu. Halen, Penguen dergisinde çizmektedir. 16 Eylül 2010 tarihinde oyuncu ve sunucu Begüm Kütük ile evlenmiştir ve ayrıca 2012 yılında Dünya'nın en büyük karikatürünü çizerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiştir.

DHBegum_Kutuk_kimdir_kac_yasnda_hangi_dizilerde_oynad_Kiminle_evli

BEGÜM KÜTÜK KİMDİR?

Begüm Kütük Yaşaroğlu 27 Ağustos 1980, İzmir doğumlu Türk oyuncu.

İlköğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölümünü tamamlayarak yurda döndü ve oyunculuk kariyerine başladı.

Oyunculuk kariyerine TV dizileriyle başlayan sanatçı televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde ve çeşitli kısa filmlerde rol aldı. Rol aldığı Mar filmi Siyad Film Festivali En İyi Film Ödülü, Malatya Film Festivali Jüri Özel Ödülü, İskenderiye Uluslararası Film Festivali En iyi Film Ödülü'ne layık görüldü. Çalıkuşu adlı dizide Neriman karakterini canlandırmıştır. 2014 sonbaharında başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide Defne karakterini canlandırmaktadır.

2005-2007 yılları arasında Sineshow isimli sinema programı hazırlayıp sundu. 2010-2011 senesinde rol aldığı Olağan Mucizeler tiyatro oyununda canlandırdığı Joy karakteri ile Direkler Arası Seyirci Tiyatro Ödülleri'nde, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. İnönü Üniversitesi Kısa film Festivali, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Kısa Film Yarışması'nda jüri görevini üstlendi. Yurt dışında yayınlanan Orange GSM reklam filmi, Türkiye'de ise Bosch, Samsung, Sarelle reklam kampanyalarında rol aldı.

16 Eylül 2010 tarihinde Penguen dergisinin çizeri Erdil Yaşaroğlu ile evlenerek kocasının soyadını aldı.

FİLMOGRAFİSİ

2016 El Değmemiş Aşk Duygu
2016 Kurtlar Vadisi Pusu Safiye Karahanlı - Televizyon dizisi
2014-2015 Kaderimin Yazıldığı Gün Defne Yörükhan - Televizyon dizisi
2013 Çalıkuşu Neriman - Televizyon dizisi
2013 Sarelle Anne - Reklam Filmi
2012 Karanlıklar Çiçeği - Azerbaycan TV Dizisi
2012 Yalan Dünya Açelya (konuk) - Televizyon dizisi
2011 Olağan Mucizeler Joy - Tiyatro Oyunu
2011 Samsung - Reklam Filmi
2010 Mar Bahar -Sinema Filmi
2010 Peşpeşe Naz - Sinema Filmi
2010 Gönülçelen Ceren - Televizyon dizisi
2009 Gecenin Kanatları Konuk Oyuncu - Sinema Filmi
2009 Uygun Adım Aşk Burcu - Televizyon dizisi
2009 Canım Ailem Ceylan - Televizyon dizisi
2009 Romantik Komedi Ece - Sinema filmi
2008 Hayat Güzeldir Nilüfer - Televizyon dizisi
2006-2007 Sineshow Kendisi -Televizyon Programı
2004-2005 Kurtlar Vadisi Safiye Karahanlı - Televizyon dizisi
2004 Bosch - Reklam Filmi
2003 A.G.A Ayşe - Televizyon dizisi
2003 Orange gsm - Reklam Filmi
2002 Melek Melek - Televizyon dizisi

BEGÜM KÜTİK VE ERDİL YAŞAROĞLU’DAN ÜZEN HABER

2010 yılında nikah masasına oturan, 8 yıldır gözlerden uzak ve mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu, acı bir olayla sarsıldı. 3.5 aylık hamile olan, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu bile öğrenen Kütük, bebeğini kaybetti. Hamileliğin ilk günlerinde müjdeyi sadece yakın dostlarıyla paylaşıp mutluluklarını dile getiren çift, Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade’nin iki hafta önceki düğününde basına mutluluk pozları vermişti. Belirginleşen göbeğiyle objektife yansıyan Begüm Kütük, gülerek “Bebek büyüyor. Yalnız çok hızlı kilo alıyorum onu ne yapacağım konusunda bir fikrim yok” demişti.

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.