BBP'den ayrılık iddialarına yanıt: Cumhur İttifakı'ndan ayrılmayı hiç düşünmüyoruz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, ODA TV'nin 'BBP Cumhur İttifakı'ndan ayrılma sinyali verdi' haberine tepki gösterdi. Karacan, "Yapılan haberin Büyük Birlik Partisi ile uzaktan yakında bir alakası yok. Cumhur İttifakı'ndan ayrılmayı hiç düşünmüyoruz" dedi.

ODA TV geçtiğimiz gün Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Kocaeli’de muhtarlar ve STK temsilcileriyle görüşmelerinde kullandığı "Bir ittifak içindeyseniz bütün günahı sevabı herkese yükleniyor. Öyle bir şey yok" ifadesini okuyucularına "İttifaktan ayrılma sinyali" şeklinde aktarmıştı.

Haber7'de yer alan habere göre, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan Cumhur İttifakının azami müşterekler altında bir araya geldiğini ve Cumhur İttifakından ayrılmayı hiç düşünmediklerini ifade etti.

"YAPILAN HABERİN BBP İLE UZAKTAN YAKINDAN BİR ALAKASI YOK"

Muhalif medyanın zaman zaman bu tür haberleri servis etmesine tepki gösteren Karacan " Yapılan haberin Büyük Birlik Partisi (BBP) ile uzaktan yakında bir alakası yok. Türkiye çapında vatandaşla en fazla iç içe olan bir partiyiz. Başkanımız her hafta bir il ziyaretinde bulunuyor ve bu ortamlarda çeşitli seçmen profilleriyle karşı karşıya kalıyor. "Cumhur ittifakının içindeyiz ama iktidar değiliz" sözü iktidarın icraatlarını BBP yapıyormuş gibi eleştirenlere cevap verme babında söylenmiş bir ifadedir. Yapılan icraatlarda biz karar verme mekanizması içerisinde değiliz. Dolayısıyla iktidarın almış olduğu kararları beğenen olacaktır, beğenmeyen olacaktır." dedi.

"AK PARTİ, MHP VE BBP AZAMİ MÜŞTEREKLER ALTINDA BİR ARAYA GELMİŞTİR"

Cumhur İttifakının temellerinin sağlam olduğuna vurgu yapan Karacan BBP'nin ittifaktaki yerini ve seçimlerdeki duruşunu şu sözlerle aktardı;

AK Parti, MHP ve BBP azami müşterekler altında bir araya gelmiştir. Azami müştereklerin ortaya çıkmasındaki en somut gelişme de 15 Temmuz gecesi sokakta olmuştur. Hain darbe girişimine karşı ortaya konan bir iradenin neticesinde Cumhur ittifakı oluşmuştur. Dolayısıyla Cumhur İttifakından ayrılmayı hiç düşünmüyoruz.

İktidarın yapmış olduğu bazı uygulamaları biz de eleştiriyoruz. Muhataplarımıza bunları ilettiğimizde düzeltilen de oluyor düzeltilemeyen de. Dolayısıyla farklı bir ittifak içerisinde yer almak gibi bir düşüncemiz yok. Allah izin verirse zamanında yapılacak olan seçimlerde Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakı içerisinde kendi isim ve amblemiyle inşallah seçimlere girecek.

BBP'den ayrılık iddialarına yanıt: Cumhur İttifakı'ndan ayrılmayı hiç düşünmüyoruz ile ilgili etiketler BBP Mustafa Destici Cumhur İttifakı Bayram Karacan
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.