BBC yayınındaki o ayrıntı söylentilere neden oldu! Kraliçe 2. Elizabeth hayatını kaybetti mi?

İskoçya'da tıbbi müşahade altında bulunan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in yanına başta tahtın birinci varisi Prens Charles olmak üzere kraliyet ailesi gitti. BBC yayınındaki bir ayrıntı Kraliçe'nin hayatını kaybettiği söylentilerine neden oldu.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde tıbbi müşahade altında tutuluyor. 96 yaşındaki kraliçenin sağlık durumu belirsizliğini korurken BBC canlı yayınındaki bir ayrıntı dikkat çekti. Canlı yayındaki sunucunun siyah giymesi Kraliçe'nin hayatını kaybettiği iddialarına neden oldu. Kraliçe'nin sağlık durumu konusunda henüz yeni bir gelişme yaşanmadı.

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, doktorlarının tavsiyesi üzerine tıbbi gözetim altına alındı. Tahtın varisi Prens Charles da dahil olmak üzere, Kraliçe'nin tüm çocuklarının İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde bulunan 96 yaşındaki hükümdarın yanında olduğu duyuruldu. İngiltere Başbakanı Truss'tan yapılan açıklamada ise "Kraliçe'nin sağlığı konusunda gelecek haberleri bekliyoruz" denildi.

EN UZUN SÜRE TAHTTA KALAN KADIN HÜKÜMDAR

70 yıldır tahtta olan Elizabeth, dünya tarihinin en uzun süre hizmet veren ikinci hükümdarı oldu. Tarihin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı ise 72 yıl 110 günlük saltanatı ile Fransa Kralı XIV. Louis. Eylül 2015’te tarihin en uzun süre tahtta kalan kadın hükümdarı unvanını eline geçirdi.

BBC yayınındaki o ayrıntı söylentilere neden oldu! Kraliçe 2. Elizabeth hayatını kaybetti mi?

BBC YAYININDAKİ AYRINTI SÖYLENTİLERE NEDEN OLDU

İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC, normal yayın akışını saat 18:00'e kadar iptal etti. BBC spikerlerinin siyah kravatla yayına çıkmaları sosyal medyada Kraliçe’nin 'öldüğü' söylentisini çıkardı. Kraliçe'nin durumuna ilişkin henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmış değil.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreni için hazırlık yapıldığı iddia ediliyor. Buckhingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada kullanılan dil 96 yaşındaki Kraliçe'nin sağlığı konusunda doktorların kaygılı olduğunun vurgulanması, ailenin derhal Balmoral'a gidişi söyletilerin artmasına neden oldu. 

BBC yayınındaki o ayrıntı söylentilere neden oldu! Kraliçe 2. Elizabeth hayatını kaybetti mi? ile ilgili etiketler BBC Kraliçe 2. Elizabeth söylenti kravat siyah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.