Bayramlık ihtiyaçlarınızı yüzde 0,99 faiz avantajı ile karşılayın! 112 TL ödeyen 20 bin TL'lik destek alacak!

Nakde olan ihtiyaçları günden güne artan tüketiciler için devreye giren dijital banka ON Bank, bayram öncesi hazırlıklarını tamamlamak isteyenlere müjdesini verdi. İhtiyaç kredisinde faiz değişikliğine gitmiş olduğunu duyuran banka, ay boyunca geçerli olacak olan kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

Uzunca bir süredir ceplerinde büyümeye devam eden bir delik ile mücadele içerisinde olan ve nakde olan ihtiyaçları günden güne arttığı için temel ihtiyaçlarına dahi yetişemeyen tüketiciler, Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte daha da köşeye sıkıştı. Bayramlık ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit desteğine ihtiyaç duyan tüketiciler bankaların güncel kredi hizmetlerini sorgulamaya devam ederlerken beklenen haber dijital bankadan geldi. Dikkat çeken bankalar arasında bulunan Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olarak hizmet veren ON Bank, bayram kredisi desteğini duyurdu.

Her ay olduğu gibi bu ay da tüketicilerin bütçelerini desteklemeye devam edeceğini belirten ON Bank, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç kredisi ürünü özelinde faiz değişikliğine gitmiş olduğunu bildirdi. Dijital banka, yeni kredi kampanyasının başvurulara açık olduğunu belirterek detayları paylaştı.

BAYRAM DESTEĞİNİZ ON BANK’TAN!

Bayramlık ihtiyaçlarınızı yüzde 0,99 faiz avantajı ile karşılayın! 112 TL ödeyen 20 bin TL'lik destek alacak!

Düzenlediği kampanyaların avantajlı fırsatları sayesinde müşteri sayısını günden güne artırmaya devam eden dijital banka ON Bank, bayram kredisini müjdeledi. Söz konusu kredi kampanyasının yalnızca ilk kez ON Banklı olacak olan yeni müşterilerini kapsadığını belirten ON Bank, detayları paylaştı.

Bayram kredisi kapsamında tüketicilere 20 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini belirten ON Bank, 6 ay vadeye kadar sabit olan faiz oranını yüzde 0,99 olarak açıkladı.

ON BANK BAYRAM KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARLARI

Bayram kredisi kampanyası ile dikkatleri üzerine çeken ON Bank, 6 ay vade ve yüzde 0,99 faiz karşılığında 20 bin TL’lik nakit desteği almak isteyenler için aylık taksit tutarını 3.479,19 TL olarak hesapladı. Banka, destek limitinin 10 bin TL’ye inmesi durumunda ise tüketicilerin her ay 1.739,59 TL’lik ödemelerden sorumlu tutulacaklarını ifade etti. Banka, ilgili kredi ürününe mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabileceğini belirtti.

Bayramlık ihtiyaçlarınızı yüzde 0,99 faiz avantajı ile karşılayın! 112 TL ödeyen 20 bin TL'lik destek alacak! ile ilgili etiketler bayram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.