Bay Yanlış 4. bölüm izle full HD tek parça YouTube

Bay Yanlış 4. bölüm izle tek parça halinde FOX TV’de. Bay Yanlış 4. son bölüm full izle linkine YouTube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bay Yanlış 4. bölüm izle tek parça halinde FOX TV’de. Bay Yanlış 4. son bölüm full izle linkine YouTube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı Bay Yanlış 4. bölümü 17 Temmuz tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlandı. Bay Yanlış son bölümünde; Ezgi’nin Özgür ile beraber Göcek’e gittiği haberini alan Cansu ve Deniz yaşananlar karşısında şok olur. Artık bir şeyler gün yüzüne çıkacaktır. Bay Yanlış 5. Bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bay Yanlış 4. bölüm izle

Bir anlaşma gereği Ezgi'nin, Özgür ile Göcek'e gittiğini öğrenen Cansu ve Deniz şok olurlar. Ozan kırdığı potu son anda fark etse de, Deniz'in baskısıyla her şeyi anlatmak zorunda kalır. Cansu ve Deniz'in içi rahat etmez.

Ezgi'nin Özgür'e aşık olmasından korktukları için peşlerine düşerler ve Göcek'e giderler. Bu arada başlarına gelen aksaklıklar sonucu ıssız bir adaya düşen Ezgi ve Özgür'ü macera ve gerilim dolu bir gün beklemektedir, onlara ulaşamayan arkadaşları ve aileleri de panik halde her yerde onları aramaktadır.

BAY YANLIŞ 4. BÖLÜM İZLE

Bay Yanlış 4. bölüm izle full HD tek parça YouTube ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.