Bay Yanlış 3. bölüm izle

Bay Yanlış 3. bölüm izle. Bay Yanlış dizisi 3. son bölümünü 10 Temmuz 2020 tarihinde FOX TV kanalından canlı yayınla izleyebilirsiniz.

Bay Yanlış 3. bölüm ile yayında. Bay Yanlış 3. bölümü 10 Temmuz 2020 Cuma akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak. Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı Bay Yanlış dizisinin ilk bölümünde; Ezgi hayatının şokunu yaşayarak Soner’e düzenlemiş olduğu doğum gününde aldatıldığını haber alır. Artık onun için zor günler başlamıştır.

BAY YANLIŞ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Ezgi ile Özür aralarındaki anlaşmayı iptal ederler. Ancak onları bir sürpriz bekler. Birlikte çalışacaklarını öğrenince neye uğrayacaklarını şaşırırlar. Birbirlerine öfkeli olan ikilinin yaşadıklarına Ozan’da şahit olmuştur. Ezgi’nin o mekanda çalışması Özgür için oldukça önemlidir.

Bay Yanlış 3. bölüm izle

Ezgi’yi yeni bir şok daha bekler. Ezgi düştüğü durum karşısında kendisini sorgulayarak Özgür’e yanlış yaptığını düşünür. Soluğu onun yanında alarak aralarını düzeltmek ister. Ezgi’nin düğüne gelmek istemesi Özgür’ü sevindirir. İkisi de başlarına geleceklerden habersizdir.

BAY YANLIŞ 3. BÖLÜM İZLE

 

Bay Yanlış 3. bölüm izle ile ilgili etiketler Bay Yanlış
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.