Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia eden Aleyna Eroğlu'nun ilk ifadesi ortaya çıktı

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen sosyal medya fonemeni Aleyna Eroğlu sosyal medya hesabından gözyaşları içinde bir video yayınlayarak futbolcu Batuhan Karadeniz'in kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etmişti. Aleyna Eroğlu'nun ilk ifadesi ortaya çıktı.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla 2 yıldır birlikte olduğu futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etti. Karadeniz'den daha önce de defalarca şiddet gördüğünü söyleyen Eroğlu'nun karakolda verdiği ifade ortaya çıktı.

 

 ''300 BİN TL'Mİ ALMAK İÇİN ULAŞMAK İSTEDİM, ULAŞAMADIM''

Polis merkezinde ifade veren Aleyna Eroğlu, Batuhan Karadeniz'le yaklaşık 1 ay önce ayrıldığını belirterek ''Kendisine sevgili olduğumuz dönem parça parça 300 bin TL para verdim. Dekontları sunacağım. Kendisinden paramı istemek için uzun süre ulaşmak istedim fakat ulaşamadım. 21 Mart'ta 04:00 sıralarında Batuhan sosyal medyadan canlı yayın açtı. Bende bulunduğu otele paramı istemek için gitti'' dedi.

Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia

''TOKAT ATTI, BOĞAZIMI SIKTI, KOLUMU KAPIYA SIKIŞTIRDI''

Yaşadığı şiddetti anlatan Eroğlu, ''Kapıyı çaldım, açtı. Açar açmaz tokat attı, boğazımı sıktı. Kapıyı kapatırken sağ kolumu kapıya sıkıştırdı. Batuhan'a 'Buraya kavga etmeye gelmedim. İkimizde medeni insanız, zor durumdayım paramı geri ver' dedim. Bana 'Sana para mara vermem. Annenle yan yana ceza evinde yatacaksınız, çok ağlayacaksın, git o.. yap, annen seni pazarlasın' dedi. Bir müddet sonra polis ekibi geldi. Ben Batuhan'a karşı tehdit ve hakaret içerikli sözler söylemedim'' şeklinde beyanda bulundu.

batuhan karadeniz

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Aleyna Eroğlu, ifadesine Batuhan Karadeniz'den şikayetçi olduğunu belirterek ifadesine son verdi. Ayrıca Eroğlu'nun talebi üzerine koruma kararı verildi.

 

Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia eden Aleyna Eroğlu'nun ilk ifadesi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Batuhan Karadeniz Aleyna Eroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.