Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıkladı

Bir dönem yarışmacı olarak katıldığı moda programı 'İşte Benim Stilim' ile adını geniş kitlelere duyuran model Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından peş peşe videolar yayınlayarak bir süredir aşk yaşadığı futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini öne sürdü. Gözyaşları içinde vücudundaki darp izlerini gösteren Aleyna Eroğlu, psikolojik ve bedensel şiddet gördüğünü söyleyerek Batuhan Karadeniz hakkında şoke eden iddialarda bulundu.

İşte Benim Stilim programının yarışmacıları arasında yer alan Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından hüngür hüngür ağladığı videolar paylaşarak futbolcu sevgilisi Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü ileri sürdü. Karadeniz'in vücudundaki darp izleri için rapor alan Eroğlu'nun şikayeti sonrası kapısına polis geldi. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Eroğlu, Karadeniz'den ilk defa şiddet görmediğini, kendisini saçından sürüklediği anlara ait görüntülerin de olduğunu ileri sürdü.

Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıkladı

DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLDU


Yıllar önce yayınlanan İşte Benim Stilim isimli yarışma programıyla adını duyuran ve sonrasında Instagram'da içerikler üretmeye başlayan Aleyna Eroğlu, Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etti. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan ve sevgilisinden daha önce de defalarca kez şiddet gördüğünü ileri süren Eroğlu, darp raporu alarak şikayetçi olduğunu da sözlerine ekledi.

Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıkladı - Resim : 2

''KAÇ KEZ ŞİDDET GÖRDÜĞÜMÜ SAYAMADIM''


Vücudundaki darp izlerini gösteren Aleyna Eroğlu, gözyaşları içinde çektiği videoda şu ifadeleri kullandı:

"Çok çirkin ve iğrenç bir gece geçirdim. Kadına karşı şiddetin her türlüsüne çok karşıyım. Bu benim gördüğüm ilk şiddet değildi. Kaçıncı kez şiddet gördüğümü sayamadım. Çok kötü bir ilişkiden çıktım. Düzelir diye bekledim lakin düzelmedi. Uzaklaştırma kararı aldırdım. Darp raporu alarak şikayetçi oldum. Sevgilisini benim evimin 7 dakika mesafesinde bir yere getirdi. Sen benden çıktın, ben senden ayrıldım. Çünkü ben daha fazla psikolojik ve bedensel şiddet görmek istemiyordum."

''KAYBETTİĞİMİ ZANNETTİĞİM BİLEKLİĞİMİ SATTIN''

"Sana parça parça 300 bin TL verdim. Annemin kredi kartından laptop aldın, 37 bin TL harcadın. Benim kaybettiğimi zannettiğim altın bilekliğimi sattın. Sana hakkımı haram etsem iki cihanda da iki yakan bir araya gelmez. Sen herkesi kazıklayarak gol atıyorsun. Kolumu kapıya sıkıştırdın. Bana bu psikolojik ve bedensel şiddeti yapan kişi Batuhan Karadeniz'dir. Bu gece polisler eşliğinde gittim. Ailemi ve beni küçük düşürecek hareketlerde bulundu kız arkadaşıyla birlikte. Ben Türk adaletine güveniyorum ve inanıyorum. Bir insana güvenmenin bedelini çok ağır bir şekilde ödedim. Çok pişmanım. Korunma kararı da çıkarttırdım. Daha önce de bir otelde saçlarımdan sürüklediği görüntüler mevcut. Ben sadece güvendim. Son 2 senemi hayatımdan silmek istiyorum. Bu işi yargıya taşıyacağım."


KAPISINA POLİS GELDİ

Aleyna Eroğlu'nun yaptığı paylaşımlarda Batuhan Karadeniz'in evine polisin geldiği ve eski futbolcunun 'Merhaba memur bey' diyerek kapıyı açtığı görüldü. Eroğlu'nun şikayeti üzerine evine Karadeniz'in evine polisler geldi. Eroğlu, Karadeniz'in kapının önünde polisler konuştuğu anları da Instagram hesabından yayınladı.

Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıkladı - Resim : 3

Son olarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Vanspor'da boy gösteren ve çıktığı 10 maçta 1 gol kaydeden Batuhan Karadeniz, sözleşmesini sürpriz bir şekilde feshederek boşa çıkmıştı. Süper Lig'de Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Sivasspor ve Elazığspor formalarını terletmiş olan Karadeniz, futbolu bırakarak spor yorumculuğuna başlamıştı.

Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıkladı - Resim : 4

Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıkladı ile ilgili etiketler Aleyna Eroğlu Batuhan Karadeniz Darp
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.