Batuhan Karadeniz'den Ali Koç açıklaması! ''Tekrar başkan olmaya çalışıyor. Ne yaptığının farkında değil''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa maçı, sarı lacivertlilerin sahadan çekilmesiyle yarıda kalmış ve maç tatil edilmişti. Süper Kupa mücadelesinin yankıları sürerken eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz canlı yayında Ali Koç ile ilgili sert açıklamalar yaptı. Batuhan Karadeniz, Ali Koç'un tekrar başkan olmaya çalıştığını iddia ederek ''Ne yaptığının farkında değil'' dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa maçı, sarı lacivertlilerin sahadan çekilmesiyle yarıda kalmış ve maç tatil edilmişti. Süper Kupa mücadelesinin yankıları sürerken eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz canlı yayında Ali Koç ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ali Koç'un tekrar başkan olmaya çalıştığını iddia eden Batuhan Karadeniz şu ifadeleri kullandı:

"Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar. Büyük Fenerbahçeli olduğum için bırakacağım" diyor. Bugün, tekrar başkan adayı olduğuna dair imalarda bulunuyor. Olağanüstü bir şey olmazsa aday olmayacağım diyen Ali Koç, kendi kendine olağanüstü bir şey yaratıp tekrar başkan olmaya çalışıyor. Bence ne yaptığının farkında değil.

Batuhan Karadeniz'den Ali Koç açıklaması! ''Tekrar başkan olmaya çalışıyor. Ne yaptığının farkında değil'' ile ilgili etiketler Batuhan Karadeniz Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.