Battal İlgezdi'nin intikamı: İYİ Parti’nin engellenen afişlerini bilboardlarda yayınladı

CHP'nin Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yerel seçimler için aday gösterilmeyince İYİ Parti'nin engellenen afişlerini, ilçedeki bilboardlarda yayınlamaya başladı.

31 Mart yerel seçimlerinde 15 yıldır başkanlık yapan ve Ataşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmeyen Battal İlgezdi partiden istifa etmişti. İlgezdi "CHP'de hiçbir dönemde böyle bir kıyım yapılmadı" diyerek CHP'de Kürt ve Alevi tasfiyesi yapıldığını ifade etmişti.

İYİ PARTİ'NİN YASAKLANAN AFİŞLERİNİ ATAŞEHİR'DE BİLLBOARDLARDA YAYINLIYOR!

Aday yapılmadığı için isyan bayrağı açan Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, ilçedeki bilboardlarda İyi Parti'nin reklamlarını yayınlamaya başladı. Meral Akşener İYİ Parti'nin TBMM Grup ToplantısındaCHP tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir'de seçim pankartlarının engellemesine, "Beştepe değil, Saraçhane tarafından engelleniyoruz" ifadelerini kullanarak billboardlarda kendilerine sansür uygulandığını dile getirdiği konuşmasında şunları kaydetmişti:

"Bugün de birileri istiyor ki; billboardsız seçim kampanyası yapalım ama bu defa, öncekilerden farklı ve ilginç olarak; önümüze bu engeli çıkartan iktidar değil, ana muhalefet.
Bizi sansürlemek isteyen; saray değil belediye. Bizi engellemeye çalışan; Beştepe değil, Saraçhane!" 

 

Battal İlgezdi'nin intikamı: İYİ Parti’nin engellenen afişlerini bilboardlarda yayınladı ile ilgili etiketler Battal İlgezdi Ataşehir Meral Akşener İYİ Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.