Batman'da yaya kadına tekme atan motosikletliyi izle!

Batman'da yaya kadına tekme atan motosikletli adı ile sosyal medyada yer alan video gündeme oturdu. Yolda yürüyen Devrim Akçakaya isimli genç kıza motosikletli bir kişi tekme attı. Yaşanan o anlar ise güvenlik kameralara yansıdı. İşte Batman'da yaya kadına tekme atan motosikletli videosunu izle! Detaylar haberimizde...

Batman'da yaya kadına tekme atan motosikletli videosunu izle! Görüntülerde sokakta yürüyen Devrim Akçaya adlı genç kıza, hareket halindeki bir motosikletlinin hızlıca yaklaştığı görülüyor. Genç kıza motosikletli bir kişi tekme attı. İşte Batman'da yaya kadına tekme atan motosikletli videosunu izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile hdaberimizde...

Batman'da yaya kadına tekme atan motosikletliyi izle!

Görüntülerde sokakta yürüyen Devrim Akçaya adlı genç kıza, hareket halindeki bir motosikletlinin hızlıca yaklaştığı görülüyor.

Batman gazetesinin haberine göre motosikletteki şahış, genç kızın yanında geçerken tekme sallıyor.

Bir anda sert bir şekilde yere yığılan genç kızın yardımına çevredekiler yetişti.

Devrim Akçakaya, olayın kaza olduğunu düşünerek motosikletli şahıstan şikayetçi olmadı.

Ancak olay çevre esnafın güvenlik kameraları izlenince durumun bir kaza olmadığı anlaşıldı.

O anlar kameraya işte böyle yansıdı.

BATMAN

Batman, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Batman ili'nin ve merkez ilçe'nin yönetim merkezi olan şehirdir. Gercüş, Hasankeyf, Beşiri, Kozluk ve Sason ilçeleri bulunmaktadır.

Nüfusu hızla artan şehir; sanayi, petrol ve inşaat sektörünün de gelişmesiyle bölgede güçlü konuma sahiptir. Nüfusun çoğunluğunu çevre il ve ilçelerden göçmüş insanlar oluşturmaktadır.

Batman'da yaya kadına tekme atan motosikletliyi izle! ile ilgili etiketler Batman Kadın tekme atan motosikletli izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.