Başörtülü kadınların sahne almasını kıyamet alameti olarak gördü

Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu başörtülü kadınların üyesi olduğu müzik grubunu hedef aldı. Üyelerinin başörtülü kadınlarından oluşmasına tepki gösteren Sofuğlu “Kıyametin yaklaştığı anları yaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun başörtülü kadınların kurduğu müzik grubu Akşam ile ilgili paylaşımı sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

"KIYAMETİN YAKLAŞTIĞI ANLARI YAŞIYORUZ"

Kendi sosyal medya hesabından başörtülü kadınların konser videolarını paylaşan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu  “Kıyametin yaklaştığı anları yaşıyoruz. Neslimizi muhafaza eyle Ya Rabbi...” dedi.

HİRANUR VAKFI’NDAKİ ÇOCUK İSTİSMARINI AKLAMAYA ÇALIŞMIŞTI

Ebubekir Sofuoğlu, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G'nin uğradığı istismarı savunan Yeni Akit gazetesine şu ifadelerle açıklama yapmış ve istismarı savunmuştu:

Bir kadın 6 yaşından beri tacizine maruz kaldığı kişiyle evlenir mi, evlenirse böyle pozlar verir mi? Vicdan! Bu yalana ne yazık ki dindar kişiler bile inandılar ve onlar da saldırdılar. Milyonlarca insan mahkeme sonucunu bekleme yalınlığını bile gösteremedi. Ama Allah var...

EBUBEKİR SOFUOĞLU’NUN HEDEF ALDIĞI AKŞAM GRUBU’NDAN AÇIKLAMA

Ebubekir Sofuoğlu'nun hedef aldığı Akşam Grubu “Bizim tek ortak noktamız müzik. Kadın kadına, kadınlara özel müzik. Kadınları müziğe yönlendirici bir tarafımız. Geleneksel bir kadına daha uygun çünkü dışarıda konsere gitmekte zorlanabiliyor. Biz, 'herkes için bir alan olsun. Biz müziğimizi yapalım, dinleyici olarak kadınları alalım ve müzik yapmak isteyen kadınları sahneye alalım' diyoruz. Kimimiz sadece müzik yapmak için buradayız, kimimiz de muhafazakar kadınlarla bir araya gelip müzik yapmak için. Hepimizin ortak noktası müzik ve kadın olmamız.” açıklaması yaptı.

SOSYAL MEDYA’DAN TEPKİLER YAĞDI

Başörtülü kadınların sahne almasını kıyamet alameti olarak gördü ile ilgili etiketler başörtüsü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.