Başkan Ali Koç şok oldu, bu sözler sosyal medyada büyük tepki topladı: Fenerbahçeli Eda Erdem'in heykel açılışında büyük gaf!

Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin açılışı için bir tören düzenlendi. Heykelin açılış töreninde Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ sarfettiği sözlerle güne damga vurdu. Açılışta bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da bu gaf üzerine büyük şok yaşadı.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in heykelinin açıldığı törene, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın sözleri damga vurdu.

ALİ KOÇ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI!

Tören başlangıcında ilk olarak kürsüye davet edilen Üstündağ, heyecanlı bir konuşma yaparken, milli voleybolcu Eda Erdem için "adam gibi adam" demesi şaşkınlık yarattı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yapılan anlamlı törende, Üstündağ'ın bu sözleri karşısında Eda Erdem tebessüm ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şaşkınlığı kameralara yansıdı.

Üstündağ şunları söyledi: "Eda Erdem denince kaptan gibi kaptan, adam gibi adam ve Türkiye'nin gururu olan Eda'nın bu güzel heykelinin açılışında sizlerle birlikte olmaktan, voleybol camiası adına gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bir Eda kolay yetişmiyor. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Türkiye Voleybol Federasyonu bütün paydaşlar için vardır. Voleybolu Avrupa'da ve dünyada en iyi yere getirmek için gayret sarf eden sistemdir.

Başkan Ali Koç şok oldu, bu sözler sosyal medyada büyük tepki topladı: Fenerbahçeli Eda Erdem'in heykel açılışında büyük gaf! ile ilgili etiketler Ali Koç Eda Erdem voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.