Basel Teknik Direktörü Heiko Vogel Trabzonspor mağlubiyetini değerledirdi: Trabzonspor bizi cezalandırdı...

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor'a 1-0 kaybeden Basel'in teknik direktörü Heiko Vogel, mağlubiyetin iyi bir sonuç olmadığını ifade etti. .

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor'a 1-0 yenilen Basel'in teknik direktörü Heiko Vogel, mağlubiyetin iyi bir sonuç olmadığını söyledi.

Vogel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın çevresel etkilerinin olduğunu belirterek, "Tamamen konsantre bir maç olmadı. Genel anlamda oynadık ve bitti." dedi.

''TRABZONSPOR BİZİ CEZALANDIRDI''

Trabzonspor'un bu sezon iç sahada UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçları kazandığını dile getiren Vogel, "Trabzonspor, iç sahada ne kadar güçlü takım olduğunu gösterdi. Bunun da bilincindeydik. İlk yarıda 1-2 fırsat yakaladık, olmayınca ikinci yarı Trabzonspor bizi cezalandırdı. Biz de buradan mağlubiyetle ayrılıyoruz. Mağlubiyet iyi bir sonuç değil, rövanş maçında telafi edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

Basel Teknik Direktörü Heiko Vogel Trabzonspor mağlubiyetini değerledirdi: Trabzonspor bizi cezalandırdı... ile ilgili etiketler Trabzonspor Basel UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.