Başakşehir'li taraftarların zor anı! Antwerpliler saldırmak istedi, statta 2 saat mahsur kaldılar

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Başakşehir, Belçika'nın Antwerp takımına konuk oldu. 1-1'in rövanşında rakibini 3-1 yenen ekibimiz gruplara kalma başarısı sağladı. Karşılaşma sonrası ise temsilcimize tezahüratlarıyla destek veren Türk taraftarlar zor anlar yaşadı. Polislerle de çatışan Belçikalı taraftarlar, taraftarlarımıza saldırmak istedi. Olay sonrası Başakşehirli lehdarlar, stadyum çevresinde 2 saat mahsur kaldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off rövanş karşılaşmasında Başakşehir, Royal Antwerp'i deplasmanda 3-1 mağlup etti. Temsilcimiz bu sonucundan ardında gruplarda mücadele etme hakkı kazandı. Karşılaşma sonrası ise Türk taraftarlar, ellerinde ay-yıldızlı bayraklarla galibiyeti kutladı.

EV SAHİBİ EKİBİN TRİBÜNLERİNDE GERGİNLİK

Karşılaşma boyunca Belçikalı taraftarlar taşkınlık çıkartmaya çalışırken, mücadelenin son dakikalarında da gerginlik dozu arttı. Taraftarlarımıza saldırmak iseyen Antwerpliler, güvenlik güçlerinin engelinde takıldı.

Maç sırasında da Belçikalı taraftarlar, sahaya birçok yabancı madde attı, stat hoparlörlerinden yapılan anonslarla taraftarlar bir çok kez uyarıldı.

'ÖLÜREM TÜRKİYE' ŞARKISINI SÖYLEMELERİ ANTWERP TARAFTARINI KIZDIRDI

Türk taraftarlar, karşılaşma sonrası yaklaşık 2 saat bekletildikten sonra yoğun polis korumasın altında stat çevresinde ayrılırken; taraftarlarımızdan Taner İkiz çektiği video ile yaşadıklarını anlattı: "Maç sonrası polislerle çatışan Antwerp'li taraftarlaran dolayı 1 saattir stat bölgesinden çıkış yapmayı bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

''HİÇ DURMADAN DESTEKLEMEMİZİ HAZMEDEMEDİLER''

İkiz, iki saat bekletildikten sonra, "Atlı polislerin de olduğu güvenlik araçlar eşliğinde evlerimize gidebildik. Başakşehir'i çılgınca ve hiç durmadan desteklememizi hazmedemediler. Binlerce Belçikalı taraftar bize saldırmak için bekledi, bizler için güvenlik önlemleri alınınca polisle çatıştılar" dedi.

Bu Türk taraftar Taner İkiz.. Maç sonrası, nasıl ve neden mahsur kaldıklarını www.superhaber.com için özel anlattı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Başakşehir'li taraftarların zor anı! Antwerpliler saldırmak istedi, statta 2 saat mahsur kaldılar ile ilgili etiketler Başakşehir royal antwerp Başakşehir taraftarı Zor anları
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.