Başakşehir'de Emre Belözoğlu değerlendirmelerde bulundu: Moral olarak çok düşük seviyede olduğumuz bir dönemi yaşadık

Süper Toto Süper Lig'in 15. haftasında Başakşehir deplasmanda Ümraniyespor'u 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından turuncu-lacivertli ekipte açıklamalarda bulunan teknik direktör Emre Belözoğlu, "Moral olarak hepimizin çok düşük seviyede olduğu bir ilk etap kamp dönemi yaşadık. Kolay değildi, bunun da üstesinden gelecek kuvvetimiz olduğunu biliyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 15. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Ümraniyespor'u 3-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Bizim için değerli, önemli bir 3 puan. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ümraniyespor'u da istekleri ve arzularından dolayı tebrik ederim. Açıkçası ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Bütün oyuncu arkadaşlarıma herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"BUGÜN KAZANMAK ÖNEMLİYDİ"

Galatasaray karşısında alınan 7-0'lık mağlubiyetle Dünya Kupası arasına girmenin motivasyon açısından kendilerini zorladığını belirten Belözoğlu, "Moral olarak hepimizin çok düşük seviyede olduğu bir ilk etap kamp dönemi yaşadık. Bizim için kolay değildi. Bizim için kolay olmayan skorla kampa gittik. İlk etap değerlendirmelerle geçti. İkinci etap çok verimli geçti. Oyuncular yüksek motivasyonla kampa bağlandılar. Akabinde de istediğimiz oyun, hazırlık maçları olsun, geri dönüş sinyalleri verilmişti. Kolay değildi, bunun da üstesinden gelecek kuvvetimiz olduğunu biliyoruz. Her şeyden önce iyi insanlardan oluşan bir takımız. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bugün kazanmak önemliydi. Kampta iyi ortam vardı. Bunun karşılığı oldu diye düşünüyorum. Futbol bu, her anına ayrı konsantre olmak gerekir. Kolay bir süreç olmadı ama 3 kulvarda yarışacak gücümüz olduğunu biliyorduk" ifadelerini kullandı.

Başakşehir'de Emre Belözoğlu değerlendirmelerde bulundu: Moral olarak çok düşük seviyede olduğumuz bir dönemi yaşadık ile ilgili etiketler Ümraniyespor Başakşehir Süper Lig Spor Toto Süper Lig Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.