Başakşehir -Royal Antwerp maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Başakşehir-Royal Antwerp maçının muhtemel 11'leri!

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, play-off turu ilk maçında köklü Belçika ekibi Royal Antwerp'i sahasında ağırlıyor. Maccabi Netanya ve Breidablik'i eleyerek play-off turuna yükselmeyi başaran temsilcimiz, bu kez de Royal Antwerp engelini geçmek istiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Başakşehir - Royal Antwerp maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Breidablik'i eleyen Başakşehir, Belçika ekibi Royal Antwerp ile UEFA Konferans Ligi gruplarına kalma mücadelesi verecek. 3. Ön Eleme Turu'nda karşılaştığı Lilleström'ü ilk maçta 3-1 mağlup eden Royal Antwerp, rövanşta da 2-0'lık galibiyetle adını bir üst tura yazdırdı.

BAŞAKŞEHİR - ROYAL ANTWERP MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

Başakşehir - Royal Antwerp maçı 18 Ağustos Perşembe günü saat 20:45'te TRT 1'de canlı yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR - ROYAL ANTWERP MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Epureanu, Duarte, Lucas Lima, Mahmut, Ndayishimiye, Aleksic, Chouiar, Deniz Türüç, Okaka.

Royal Antwerp: Butez, De Laet, Vines, Alderweireld, Pacho, Naingoolan, Yusuf, Gerkens, Balikwisha, Miyoshi, Frey.

Başakşehir -Royal Antwerp maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Başakşehir-Royal Antwerp maçının muhtemel 11'leri! ile ilgili etiketler Başakşehir royal antwerp UEFA Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.