Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? 2021 Beşiktaş fikstürü ve kalan maçları

Süper Lig 30. hafta maçında lider Beşiktaş deplasmanda Başakşehir karşısına çıkıyor. Siyah beyazlı taraftarlar “Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman” sorusuna yanıt arıyor. İşte, 2021 Beşiktaş fikstürü ve kalan maçları…

Süper Lig’de 30. hafta maçında liderlik koltuğunda yer alan Beşiktaş deplasmanda Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’da Başakşehir’e konuk oluyor. 12 Mart 2021 Cuma günü saat 19.00’da oynanacak Başakşehir Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Üst üste almış olduğu 6 galibiyet ile rakiplerinden Galatasaray’ın da puan kaybetmesi sonrasında maç eksiğine rağmen 60 puanla zirvede yer alan Beşiktaş son maçında sahasında Gaziantep’i 2-1 ile geçmeyi başardı.

Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? 2021 Beşiktaş fikstürü ve kalan maçları

29 puanla geçen sezonunun şampiyonu olmasına karşın bu sene düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Başakşehir ise 16. sırada yer almakta. Son maçında uzun bir aranın ardından deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 devirmeyi başaran Başakşehir bu karşılaşmayı da kazanarak çıkışını devam ettirmenin peşinde.

İki takım arasında sezonun ilk yarı maçında Beşiktaş rakibini 3-2 devirmeyi başarmıştı.

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Stat: Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
Tarih: 12 Mart 2021 Cuma
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? 2021 Beşiktaş fikstürü ve kalan maçları - Resim : 2

2021 BEŞİKTAŞ FİKSTÜRÜ VE KALAN MAÇLARI

Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş – Fenerbahçe
Kasımpaşa - Beşiktaş
Beşiktaş – Alanyaspor
Erzurumspor - Beşiktaş
Beşiktaş – Ankaragücü
Sivasspor - Beşiktaş
Beşiktaş – Kayserispor
Çaykur Rizespor – Beşiktaş
Beşiktaş – Hatayspor
Galatasaray – Beşiktaş
Beşiktaş – Karagümrük
Göztepe - Beşiktaş

Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? 2021 Beşiktaş fikstürü ve kalan maçları ile ilgili etiketler Başakşehir Beşiktaş Süper Lig fikstür
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.