Baş Belası dizisi konusu nedir? ATV dizisi Baş Belası oyuncu kadrosunda kimler var?

ATV'nin yeni dizisi Baş Belası 1. bölüm fragmanı ile büyük beğeni topladı. İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir'in başrollerini paylaştığı yeni dizi Baş Belası konusu nedir? Başrol karakteri Psikolog İpek Gümüşçü'nün hikayesinin anlatılacağı Baş Belası'nda hangi oyuncular var?

Baş Belası dizisi 1. bölüm ile ilgi topladı. ATV ekranının yeni dizisi Baş Belası'nda İrem Helvacıoğlu "İpek Gümüşçü" karakterini canlandıracak. Seçkin Özdemir'in cinayet büro amiri Şahin Kara'yı oynayacağı dizide hikaye ise polisiye komedi türünde olacak.

BAŞ BELASI DİZİSİ OYUNCULARI

Baş Belası dizisinde oynayan oyuncular; Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğllu, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mer Yavuzcan, Ergül Miray olacak.

"Baş Belası", kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü'nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek'in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara'yla sık sık karşı karşıya getirecek. "Baş Belası" birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.

Yaz ekranında izleyiciye polisiye heyecanı yaşatacak Baş Belası'nın başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir yer alıyor. İkiliye deneyimli oyuncular Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk eşlik ediyor.

Heyecanlı ve sürükleyici hikayesini eğlenceli bir dille anlatacak dizinin senaryosunu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Orçun Okşar ve Ramazan Demirli yazıyor.

 

Baş Belası dizisi konusu nedir? ATV dizisi Baş Belası oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler sağlık baş belası dizisi oyuncuları baş belası konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.