Baroların ortak terörü kınama bildirisine bu illerin baroları imza atmadı!

Taksim İstiklal Caddesi'nde saat 16:20'de meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. Barolar ortak terörü kınama bildirisi yayınladı. 13 ile ait barolar ise ortak bildiriye imza atmayarak tepki çekti. İşte, bildiride ismi bulunmayan o iller...

Dün Taksim İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen hain terör saldırısında 6 kişi yaşamını yitirmiş 81 kişi yaralanmıştı. Bu çerçevede yurt genelinde bulunan barolar ortak terörü kınama bildirisi yayınladı. Bildiride bazı illerin isminin geçmeyişi dikkat çekti. Baroların terörü kınama bildirisinde ismi yer almayan iller ise şu şekilde; Van, Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Siirt, Tunceli, Şırnak, Şanlıurfa, Muş, Adana.

TEPKİ ÇEKTİLER

Onlarca masum kişinin canına katledildiği hain terör eyleminde tüm Türkiye birlik oldu. Yediden yetişe tüm vatandaşların içi sızladı. Baroların ortak bildirisinde ismi yer almayan o illerdeki barolar ise sosyal medyada tepkilerin odağı oldu. Bildireye imza atmayan 13 ilin barosu bir kez daha teröre destek verdikleri alenen duyurmuş oldu.

Baroların ortak açıklaması

Baroların ortak bildirisi

 

Baroların ortak terörü kınama bildirisine bu illerin baroları imza atmadı! ile ilgili etiketler Taksim patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.