Barış Murat Yağcı kimdir? Kaç yaşında?

Barış Murat Yağcı'nın hayatı araştırılıyor. Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sunuculuğunu yaptığı 2.sayfa programının bugünkü konuğu Barış Murat Yağcı. Oyuncunun yaşamı ise vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki Barış Murat Yağcı kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde...

Barış Murat Yağcı kimdir? Teve 2 kanalında yayınlanan 2.sayfa programı hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Sunuculuğunu ise Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı üstleniyor. Programa konuk olan Barış Murat Yağcı'nın yaşamı araştırılıyor. Peki Barış Murat Yağcı kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Barış Murat Yağcı kimdir? Kaç yaşında?

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Oyuncu ve profesyonel basketbolcu Barış Murat Yağcı, 1991 yılında doğdu. Geçirdiği sakatlık nedeniyle basketbola ara veren Barış Murat Yağcı, Best Model yarışmasına katılarak Best Fotomodel seçildi. Yarışma elde ettiği başarı sonrası modellik yapmaya başlayan Yağcı şuan İtalya’da modellik yapmaktadır.

İzmir’li olan Barış Murat Yağcı Voleybol, Hentbol, Tenis, yüzme ve Basketbol ile iç içedir. 2003 – 2004 yıllarında Efes Pilsen’de oynayan Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi İthalat İhracat Bölümü 3. Sınıf öğrencisidir. Kocamın Ailesi dizisinde Fatih’in kuzeni olarak rol alan Murat Yağcı, başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Kiralık Aşk’ta Eymen karakterine hayat vermişti.

Barış Murat Yağcı kimdir? Kaç yaşında? - Resim : 2

 GÜLŞEN YÜKSEL KİMDİR?

24 Haziran 1977 yılında İstanbul’da doğmuş olan Gülşen Yüksel yengeç burcudur. Sanatçı 53 kilogram ve 164 boyundadır. Göz rengi kahverengi ve saç rengi de kahverengidir. Ekranlarda sık sık karşılaştığımız sanatçı sunuculuk yapmaktadır. Sunuculuğunu ise şuan Renkli sayfalar adındaki programla yapmakta ve bu programı Müge Dağıstanlı ile beraber sunmaktadır. Gülşen Yüksel vatan gazetesinde magazin müdürü olarak da çalışmıştır. Bu gazeteden sonra ise Sabah Gazetesinde çalışmaya başlamıştır. 2015 yılında ise 2. Sayfa adındaki programın sunuculunu yapmaya başlamıştır.

Programlar ile karşımıza çıkmış olan Gülşen Yüksel'in eğitim hayatı ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır. Bu programları sunduğu esnada ise 21 Aralık 2012 tarihi itibari ile Metin Salt ile dünya evine girmiştir.

 MÜGE DAĞISTANLI KİMDİR?

1968 İstanbul doğumlu olan Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Gazetecilik hayatına Posta Gazetesinde başlayan Müge Dağıstanlı, burada köşe yazarlığı yapmış ve magazin müdürü olarak görev almıştır. Radikal Gazetesi bünyesinde de çalışmış olan Müge Dağıstanlı, burada da yine sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları yazmıştır.

2015 yılından bu yana sabah kuşağında yayınlanan magazin programı sunmaya devam eden Müge Dağıstanlı, ilk olarak Kanaltürk TV'de yayınlanmış olan "2. Sayfa" adlı programın sunuculuğunu partneri Gülşen Yüksel ile birlikte yapmış, sonrasında ise Show TV'ye geçmiştir.

Şubat 2016 tarihinden beri yine Gülşen Yüksel ile birlikte "Renkli Sayfalar" adlı magazin programını Kanal D ekranlarında sunmaktadır. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sundukları "Renkli Sayfalar" programı 2016 Altın Kelebek Ödüllerinde de "Yılın En İyi Magazin Programı" seçilmiştir.

Barış Murat Yağcı kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Barış Murat Yağcı kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.